icon

Je vhodné užívat vitaminy během plného kojení?

erinkakyja
30. led 2025

Dobrý den, kojím plnohodnotně měsíc a pul a chtěla jsem se prosím zeptat zda je dobré brát ještě nějaké vitaminy co se týče kojení?😇🤔🤔 ze začátku jsem brala fembion na kojení a taky homeopatika děkuji za odpověď 😇

gbp
31. led 2025

@erinkakyja já brala po celé kojení těhotenské vitamíny, aby mi něco nechybělo. brala sem pregnafolin

mecaira
1. únor 2025

Dovážela mi maminka z Francie Gestarelle. Koukam, ze uz se da ale i koupit v čechach. Mamka děla ve Francii pro velkou zdravotnickou firmu a když jsem ji řekla Femibion ,tak rikala, ze nechape, ze se ten shit jeste vubec prodava.
V Rakousku nám to lékárnice taky hodně rychle vymluvila. Prej obsahuje nula nula prd a ani se nevstrebava. Prej ma jen velkou reklamu. Gyndař mi tehdy taky řekl, že femibion urcite ne. 😃 Tady v ČR je ta lekarna dost osekaná bych řekla, clovek uz ani neví co by měl a neměl….co je nejlepší? 😂 Težko říct. Asi je nejlepsi mit proste vyváženou stravu.

hanka_12345
1. únor 2025

@mecaira a drahej je jak potvora ☹

lvl16
1. únor 2025

@mecaira Teď teda koukám. Kamarádky maminka je gynekoložka a všem nám, když jsme těhotné, právě Femibion doporučuje nejvíc :-O. Brala jsem to jako tutovku, když ho cpe horem dolem i do vlastní dcery.

viktorie586
5. únor 2025

Ahoj, kamarádka pije různý čaje a bere i vitamíny přímo pro kojící mamky.

https://www.notino.cz/verra/komplex-po-porodu-p...

Je to takový komplet kolagen pro kojící a zatím si to moc chválí (už studuju, co budu brát já) :D