icon

Kde nakojit v obchodním centru?

saruska89
26. lis 2015

Ahoj, chci se zeptat, kde kojíte v obchodním centru své dítě? Nepatřím mezi tu skupinu, která vytáhne prso kdekoliv a před kýmkoli, raději se vždycky někam zašiju. Chystáme se do obchodního centra s malým a vím, že nestihnu na kojení dojet domu, takže ho budu muset nakojit tam. Můžete mě prosím poradit kde kojíte?

Strana
z2
victress
21. pro 2015

@mythologist dneska je možné všechno, někteří rodiče jedou s mimčem do nákupního centra hned z porodky, protože musí nutně něco nakoupit 😝 😝 😝 naše MUdr mě před ČK taky varovala, že je toho teď zase moc☹ každý je svého (ne)štěstí strůjcem 😎

magdalenax
21. pro 2015

@mythologist asi tak...

verumik
21. pro 2015

Já si na fleru koupila kojící tričko. Hodně mi to pomohlo v začátcích, když jsem se styděla.

lajla
21. pro 2015

Možná bych se bála že chytnu střevní chřipku nebo nějakou virozu ale černý kašel?🙂 no je toho moc protože vakcíny nefungují ale to je zas jiná debata...to by pisatelka musela sedět na zadku až nevím do kdy... První várka vakcíny je o ničem a druhé??? Kdo ví... Toho bych se nebála...
Nakojit v nějaké tišší restaurací či koutku...dítě je malé tak mu hluk z okolí vadit nebude...

somalicats
21. pro 2015

@mythologist No, ani na tu první dávku hexy bych nespoléhala, vzhledem k tomu, že imunitní systém takhle malých dětí je teprve ve vývoji a rozhodně nereaguje na první dávku vakcíny tak, jak by reagoval dospělý organismus... Jinak člověk občas potřebuje dojít nakoupit, a ne každá z nás má to štěstí, že může na nákup poslat někoho jiného nebo nechat dítko hlídat a jít sama... Takže jo, courat obden s miminem půl dne po obchoďáku je jeden extrém, ale klepat se strachy kvůli jednomu nákupu je druhej extrém. Taky jsem čas od času musela vyrazit na větší nákup, mimino v hlubokým kočáru a staženou korbu, aby na něj nikdo nekoukal, neprskal...

terezapetrova
22. pro 2015

@mythologist tak ted je to jasnější.. Proste mame jine názory to se nic nedeje 🙂 me to tak Trestuhodné nepřijde .. jsem si vzpomněla na ty výrazy co na me lidi házeli kdyz jsem musela se svým malinkým 14ti denním nedonosenym nemocným synem cestovat MHD přes celou Prahu po doktorech, co jsem mela delat jiného, ze kdyz neridim. A i tak me tedy MHD prijde snad promorenejsi nez OC, jen tech homelessu :(

sisstin
22. pro 2015

tak já nevim, ale se synem i s malou od narození chodim všude...synovi je 8, žije, poprvý měl rýmu ve 4 letech, za celej svůj život měl jednou ATB v pěti letech, ted už nebyl např. dva roky nemocný vůbec, ani ta rýma.... nedělám z dětí skleníkový kytičky....

jinak syn očkovaný plně není, malá nebude minimálně do roka a teda nemocí se nebojim ani za mák 😅 je to spíš o osobním nastavení člověka....

Strana
z2