icon

Odstavení kojení, mám si vzít prášek?

kaimic
10. črc 2016

Maminky, co je lepší při odstavení kojení? Mám si vzít prášek? A jak to zvladly vaše děti? Já mám zavisláčka a celkem se toho bojim...

Strana
z2
naste
10. črc 2016

@23363 Promiň, ta odpoveď nepatřils tobě.

naste
10. črc 2016

Ano, ale jen do věku, kdy to má jako jedinou výživu. Potom už je to jenom zvyk, utěšovadlo, jako má nekojené dítě dudlík. A dítě. které má dudlík se ho také nerado vdává
@anniesfibis

anniesfibis
10. črc 2016

@naste chápu, ale nemyslim si to :D

kaimic
autor
11. črc 2016

@naste souhlasim s tebou. A vidim to na malem. Uz je to zvyk a utesovadlo. Obcas pije to musim uznat,ale cast z toho si jen cucne a cumla. Nema dudlik,uz od mala mi ho nechtel. Takze toto je pro nej utesovadlo.

citun
11. črc 2016

@kaimic Jo to bylo během týdnu pokoj 😉

naste
15. črc 2016

@kaimic Tak jak jsi pokročila v odstavování?

clairinka
15. črc 2016

Ja prestala kojit ve 13,5m dvery a to z duvodu,ze nam vicmenr nejedla a spolihala na mliko a v noci se budila po 10min a chtela prso.ctvrtou noc uz jsem brecels a byla vyrizena,ze tohle odmitam.takze rano dostala naposledy a konec.prvni den byla dopoledne s mamkou a odpoledne u nasich.uspaval manzel(vzdy usinala u prsa) a ja spala v obyvaku.on k ni v noci vstaval.druhy den byla taky pul dne u nasich a pak uz byl vikend a pres den to vudy slo zvladnout i doma. Manzel uspaval cca tyden,tyden k ni v noci vstavl.ze zacatku se budila klidne po 2 hod a pila vodu,po cca 3 nocich zacala spat celou noc,max jedno vzbuzeni na piti. Ja se po tydnu stehovala do loznice a naprosto v pohode.dcera je hodne mazliva,verim,ze jsem ji kojeni dokazala vynahradit jinak. Zacala nam behem par dnu ukazkove jist.jediny hacek byl v tom,ze 4.den po odstaveni zacala mit teploty,rsmu a kasel(bylo to v pulce ledna a nekde to chytla) a byla cca 14dni nemocna...otazka je zda by byla zdrava kdyby byla kojena...prisla mi pak spokojenejsi a vice samostatna.sice jsem to orvala,ale byla to nutnost,abych doma mohla fungovat a cele telo si dat do kupy po tehotenstvi a kojeni....

kaimic
autor
15. črc 2016

@naste zatím nijak..zkouším mu pres den nedávat..ale to je hystericky řev 😀

kaimic
autor
15. črc 2016

@clairinka koukam,ze mate zkušenost..muzu zitra vam napsat a zeptat se na nejake veci?

mischel117
15. črc 2016

maly ma 19mes. a ted nekojime uz tyden a pul.kojili jsme uz jen rano.v posledni dobe me uz i kousal ze srandy a porad se po me sapal.mamka si ho obcas veme na noc a jednou prisel domu od babicky a nechtel prso,tak jsem se rozhodla mu ho uz nedat.prvni tri dny rano rev,ale uz je to v poradku.kdyz chce prso,prituli se k hrudniku a ja ho potulim a jsme spokojeni oba😊

clairinka
15. črc 2016

@kaimic urcite,mala byla zavislacka na mliku...kojila jsem nez jsem odstavila rano,pred spanim,obcas si dala k veceru,kdyz uz byla unavena,pred spanim a celou noc 😀 chapu vas,ze chcete odstavit,da se to zvladnout ze dne na den a myslim,ze pro urcity typ deti je to jedine mozne reseni(podle me diteti nevysvetlite proc jednou dostane a pak ne...,potvrdily mi to i moje kolegyne z prace z detske rehabilitace)

naste
15. črc 2016

@kaimic Ono to chce vydržet a opravdu nedat, jak už tady bylo napsáno, jinak ví, že si to vyřve. A v noci, pokud to půjde, ať funguje tatínek, nebo jí dát třeba na víkend babičce.

Strana
z2