Odstavení kojení, mám si vzít prášek?
Maminky, co je lepší při odstavení kojení? Mám si vzít prášek? A jak to zvladly vaše děti? Já mám zavisláčka a celkem se toho bojim...
Ano, ale jen do věku, kdy to má jako jedinou výživu. Potom už je to jenom zvyk, utěšovadlo, jako má nekojené dítě dudlík. A dítě. které má dudlík se ho také nerado vdává
@anniesfibis
@naste chápu, ale nemyslim si to :D
Ja prestala kojit ve 13,5m dvery a to z duvodu,ze nam vicmenr nejedla a spolihala na mliko a v noci se budila po 10min a chtela prso.ctvrtou noc uz jsem brecels a byla vyrizena,ze tohle odmitam.takze rano dostala naposledy a konec.prvni den byla dopoledne s mamkou a odpoledne u nasich.uspaval manzel(vzdy usinala u prsa) a ja spala v obyvaku.on k ni v noci vstaval.druhy den byla taky pul dne u nasich a pak uz byl vikend a pres den to vudy slo zvladnout i doma. Manzel uspaval cca tyden,tyden k ni v noci vstavl.ze zacatku se budila klidne po 2 hod a pila vodu,po cca 3 nocich zacala spat celou noc,max jedno vzbuzeni na piti. Ja se po tydnu stehovala do loznice a naprosto v pohode.dcera je hodne mazliva,verim,ze jsem ji kojeni dokazala vynahradit jinak. Zacala nam behem par dnu ukazkove jist.jediny hacek byl v tom,ze 4.den po odstaveni zacala mit teploty,rsmu a kasel(bylo to v pulce ledna a nekde to chytla) a byla cca 14dni nemocna...otazka je zda by byla zdrava kdyby byla kojena...prisla mi pak spokojenejsi a vice samostatna.sice jsem to orvala,ale byla to nutnost,abych doma mohla fungovat a cele telo si dat do kupy po tehotenstvi a kojeni....
maly ma 19mes. a ted nekojime uz tyden a pul.kojili jsme uz jen rano.v posledni dobe me uz i kousal ze srandy a porad se po me sapal.mamka si ho obcas veme na noc a jednou prisel domu od babicky a nechtel prso,tak jsem se rozhodla mu ho uz nedat.prvni tri dny rano rev,ale uz je to v poradku.kdyz chce prso,prituli se k hrudniku a ja ho potulim a jsme spokojeni oba😊
@kaimic urcite,mala byla zavislacka na mliku...kojila jsem nez jsem odstavila rano,pred spanim,obcas si dala k veceru,kdyz uz byla unavena,pred spanim a celou noc 😀 chapu vas,ze chcete odstavit,da se to zvladnout ze dne na den a myslim,ze pro urcity typ deti je to jedine mozne reseni(podle me diteti nevysvetlite proc jednou dostane a pak ne...,potvrdily mi to i moje kolegyne z prace z detske rehabilitace)

@23363 Promiň, ta odpoveď nepatřils tobě.