5měsíční miminko stále pláče
Ahoj holky, chtela jsem se zeptat, jak to mate s vasimi miminky? Mam 5ti mesicni holcicku a vecer porad place. Nejhorsi na tom je, ze rvala od malinka. Nikdy nebyla spici miminko. Do 4 mesicu hystericky rvala rano, odpoledne, vecer, za den prorvala dohromady treba 5hodin. Kojeni na ni nezabiralo, naopak. Vetsina miminek, kdyz se naji, tak spokojene usnou. Ta nase zacala do 10min rvat a rvala a rvala. Muj den nebyl o nicem jinem, nez ze jsem se ji snazila uspat a do toho mame doma 3,5 leteho syna, kteremu se taky musim venovat. Vecer kdyz konecne mala zabrala, tak alespon spala a nechala me v noci spat, krom kojeni, ale potom hned usnula. Byla jsem s ni u doktoru, tam mi rekli, ze ma zuzeny konecnik, to jsme v prubehu mesicu vyresili, alergii na nic nejspis nema. Zkousela jsem vysadit mleko a mlecnou bilkovinu a nic, vse bylo stejne. Koncem 4 mesice se situace zlepsila, ze uz pres den tolik neplace a dokonce se smeje a je v pohode, ale vecer se zase vrati to silenstvi a je schopna rvat 2h v kuse a nic na ni nezabira. Ja uz jsem oprvadu unavena, vysilena a psychicky rozlozena, protoze to trva vazne dlouho. 5 mesicu hysterickeho rvani uz si na me zacina vybirat svou dan a ja fakt nevim, co mam uz delat a desne me stve, kdyz vidim, jak kolem lide maji ty hodne spokojene deti, co porad spi nebo usnou pri kojeni. Jak to rict, ja bych to nikomu neprala, ale proc ja? Proc se to deje? Je tady nekdo, kdo to ma/mel podobne?
Na to už je docela velká,může mít někde problém rešila bych to nějakým komplexnějším.vysetrenim

Dáváte pořádně vykrkat?