8týdenní syn je nespokojený. Jak se z toho nezbláznit?
Ahoj holky, už to ze mne musí ven: můj malej moc nebreci, ale pořad knoura, kruci, moc se na mne nechce koukat a dostat z nej úsměv je taky makacka... Jako parkrat za den se zadari, ale já z toho jako máma "nevyziju"... Proste mám pocit, ze mu buď něco je (jako aby byl psychicky OK, všude píšou, jak miminka miluji obličeje a nás se kouka všude možné jen ne na mne), anebo ze mne nemá rad, protože už si fakt někdy pobrecim, a on to ze mne cítí... Jak to mate vy? ☹
@losice Ahoj, náš syn se usmíval na všechny členy rodiny, jen na mě ne, a to jsem s ním byla samozřejmě skoro celý den sama. Jak přišel táta nebo děda, hned úsměvy na všechny strany, a na mě neutrální obličej nebo i pláč. Dodnes nevím proč, možná cítil trochu ze mě nervozitu a že si potřebuji odpočinout a že jsem na něj maličko naštvaná, že se na mě nesměje. Dnes je to veliký smíšek, velice snadno se rozesměje a miluje rošťárny. Na mě se začal usmívat až tak na 6 měsících.
Nic si z toho nedelej, miminka se zacinaji cilene smat kolem tretiho mesice. A na ostatní reaguje jinak, protože je to pro nej změna. Moje dcera třeba zvatla, ale povida si hlavne s tatou a na me nemluvi, ma me na haku.... Koho jiného by mel mit radsi, nez svoji maminku. Dej tomu cas a stonasobne se ti to pak vrati. Moje princezna se se mnou zacala cilene mazlikovat nedavno a je to fajn pocit. Usmevy to jen zacina, ale dej mu cas, ma tolik věci k uceni a zkoumani...... Uvidis, ze za mesic uz se na tebe bude smat od ucha k uchu 😀
Vsichni ostatni maji spokojena miminka? 😨
Já ti nevím, přesně si to nepamatuju, ale kolem toho 2. měsíce ju rozesmálo fakt málo co a řekla bych, že to bylo i tím, že ještě nevěděla, že se tomu má smát. Úsměv, že mě vidí sem registrovala pořádně až v 5 měsíci, ale nevím to přesně, tohle sem neřešila. Do 4m ji neustále trápilo bříško, ale než že by mě napadlo, že mě nemá ráda, tak mě spíš prvně napadlo, že to ještě neumí dát najevo 🙂
U nás jakmile se objeví na scéně táta, tak je taky klučík rozesmátej jak sluníčko, já si musím každy usměv pomalu vytvářet dlouho 🙂 ale je se mnou pořád a i ho trápím různými kapičkami, masírováním apod., tak to chápu 🙂 a to kňourání to bude asi bříško, nás to taky moc trápí
Jo jinak nám jsou skoro 3 měsíce, ve dvou měsících se ještě ani moc neusmíval, natož aby se smál

Ještě musím napsat ze přibírá dobře (kojíme), takže hlad to snad nebude