Babička a děda dceru rozmazlují
18. čer 2017
Maminky poraďte nebo rozdelte se o svoje zkušenosti...Malá ma necele.dva.roky to odbodi jiste.vsichni znate...casto jezdime k pritelovym rodicum kde se vse povoluje,vse se muze atd znate to..k mym rodicum jezdime max dvakrat tydne (chodi do prace)...a sou přísnější jako byli ke me ..Tim ale ze se vse u jedne babicky a dedi povoluje mala.je pak jak z divokych vajec ..kdyz jim neco řeknu ja tak nic.nerespektuji a pritel ten.taky.semnou nedrzi moc..uz sem zoufalá nechci aby z male byl rozmazleny fracek ppradte co delat
Předchozí
Strana
z3
@marion2017 hranice = opratě
@blahova_andrea to bych neřekla. .
Předchozí
Strana
z3

@blahova_andrea to snad nevíme nikdo! A biti nikdy niko mu nepomohlo, naopak. Oprate nemáme žádné a znám spoustu tech, co je meli silně utažení a dnes jsou na tom dost bidně. Dcera ví, kde jsou hranice, ale od toho je dite/člověk, aby je zkouselat prolomit. Nikdo není 100%, stačí se podIvan na vztahy v rodině, práci. A ja jako mala jsemail musela sekat dobrotu a to mě vedlo k tomu, že jsem vše dělala skryte a za zády a mužů byt rada, ze jsem to relativne přežila bez újmy. Ono je to věc názoru a zkušenosti, tady se všeobecne jede ten první zážity model.