Hnisání ucha po nastřelení náušnic

ghata1
17. črc 2017

Milé maminky,
potřebovala bych poradit co dělat. Malá (14 měs.) měla před cca 8 týdny nastřeleny náušničky z titanu. Vše bylo v pořádku, ale dnes jsem si všimla, že jedno ouško ji hnisá (má tam trošku mokro kolem náušnice s krví) a do druhého jsem před 2 dny zavadila rukou, když jsem ji ukládala spící do postýlky. I zde se ji objevila krev, ale zaschla. Teď nevím co dělat, jestli ji to hned vyměnit za zlaté nebo namazat betadine mast nebo nechat den bez náušnice? Doktorka radila vyměnit a namazat betadine, ale vůbec nevím jak to půjde, jestli se mi to podaří a nebude ji to bolet, když to má zahnisané. Teď měla dva dny vysoké horečky, nic ji nebylo jen horečky, tak to spojuji s tím. Jinak ouško vypadlo normálně, až dnes jsem si všimla toho. Jinak si do ouška šahá, jakoby ji svědilo. Děkuji za rady!

koitschka
17. črc 2017

Nam pomohl framykoin a zlato tomu delalo hur nez stribro a chirurg.ocel

verkaver
17. črc 2017

@ghata1 Nám taky pomohl framykoin,doktorka doporučovala promazávat a protahovat tu náušničku,ale nesundávat a nevyměňovat. Opravdu to pomohlo,během několika dní byl klid. Kdyby se náušnička vyndala,mohla by dírka rychle zarůst. Krom toho ty nastřelené od doktorky by se měly nechat několik týdnů,my jsme za své zlaté měnili po 6-i týdnech.

ghata1
autor
17. črc 2017

Malá je má nastřelené už skoro 8 týdnů, tak nevím, zda to tedy nechat a namazat framykoinem a protáčet nebo už vyměnit za zlaté?

zmrzlinka
19. črc 2017

Nam taky hnisaji ouska a ja mažu Bepanthenen Plus.Trikrat denne.Ale podle mně ji klidně dej uz zlaté.

ghata1
autor
19. črc 2017

Děkuji za rady. Včera jsem jela za doktorkou, protože sama jsem fakt měla strach to měnit. Měla to dost zakrvavené. Od včerejška má zlaté a myslím, že to dost pomohlo. Ouška teď dýchají. Asi to chtělo vyměnit už dříve a mohlo to být dobré. Mažu framykoinem.

verca156
19. črc 2017

ahoj my máme nastřeleno z toho nezávadného plastu, zde bylo doporučeno maximálně líh a pokud možno náušnice nechat než se dírky zahojí.... (půl rok, ideálně rok)