icon

Kolik času tráví vaše děti 2,5-3 roky u televize?

paampeliska
30. lis 2017

Ahoj maminky, chtěla bych vědět kolik vaše děti mezi 2,5-3 lety stráví u televize u pohádek. Zvláště v tomhle období, kdy se nedá vet trávit už tolik času. Syn mi naspí přes noc tak 10-11 hodin tzn. že dalších 14 hodin potřebuje nějaký program. Sám se moc nezabaví, nepohraje takže vše se mnou. Baví ho pomáhat mi s čímkoli, s úklidem s vařením. Snažíme se tvořit a hrát si ale i tak je ten den dlouhý a často vyžaduje pohádku. Hlavně ráno jak vstane tak po snídani hned a díval by klidně celý den kdyby bylo po jeho. Nejhorší je že když mu nezapnu tv nebo vypnu tak chce hned k babičce kde jede tv od rána do večera a nikdo mu tam nic nezakáže pustí mu pohádku a on sedí a dívá se a ještě si ho chválí jak byl hodný jak seděl a nezlobil. Začíná mě to trápit protože neslyším nic jiného než jenom mami pustíš mi pohádku a když nepustím tak já chci k babičce. V létě problém nebyl to jenom pohádka ráno a pak jsme byli celý den venku.

Strana
z2
markulinkarohata
14. dub 2019

My TV nemáme a zatím ani ne přemýšlíme,ze by jsme jiv brzké době pořídili. Co opravdu nemusíme jsou reklamy a,,mala je taky nemusí. Male pouštním ráno,když se chci umýt atd.pohádky na YouTube cocomelon,krtka,maxipes fík ...jo a baby shark - u toho vždy tak vtipne tančí do rytmu😉))Jinak se ji líbí ale i hodně LP,Ben Howard ve směs cokoliv co se líbí nám. Občas pouštním i meditační hudbu.PC u nás ale spis funguje jako kulisa.Na co se ale opravdu vydrží dívat je cocomelon.Jen když uslyší tu znělku tak pribehne a sleduje a když ji to nebaví tak zas odfrci jinam.Nejvíc si ale vyhraje s naším psem.Když ji dam kukuricnou krupku a pes ji honí po celém bytě😉))

zelenaesmolda
14. dub 2019

@markulinkarohata
baby shark miluje i moje mala a me se to taky libi.a super je taj jak hledaji ty kacenky aby je okoupali,tu taky zeru :D

markulinkarohata
14. dub 2019

@zelenaesmolda Dík za tip

odula
14. dub 2019

@markulinkarohata my tomu říkáme kokoblboun :D no ale naneštěstí to u nás taky jede. Moje "oblíbená" je "hot crossed buns" . To jdu úplně do vrtule. Každopádně pozitivní je že dva starší u toho krásne chytaj anglicky slovíčka ;)

zelenaesmolda
14. dub 2019

@odula tak ja hot cross buns nesnasim,pracovala jsem v pekarne a od ledna do dubna jsem kazdy den musela natrit a pak zabalit nekolik plechu tech hot cross buns,nemuzu je ani citit ani v pisnicce :D
btw jsou to hot cross buns,ne crossed 🙂

odula
14. dub 2019

@zelenaesmolda hot cross buns, hot cross buns, give them to your daughters.... :D děkuju, teď už aspoň přesně vím co nenávidím :D:D

zelenaesmolda
14. dub 2019

@odula ...give them to your sons.one a penny,two a penny,hot cross buns :D

odula
14. dub 2019

@zelenaesmolda aaaaasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAaAAAAAAAaaaaaaaaaaa🤯😁😁😁😁😁

https://www.youtube.com/watch?v=GVPB671FZ1k
zelenaesmolda
14. dub 2019

@odula
daddy finger,daddy finger where are you? :D

odula
14. dub 2019

@zelenaesmolda here I am here I am how do you do.
.... :D

zelenaesmolda
15. dub 2019

@odula mommy finger,mommy finger,where are you? :D

odula
15. dub 2019

@zelenaesmolda 🙊🙊🙊🙊

markulinkarohata
15. dub 2019

a co Máša a medvěd😉?))Ono se vše časem o poslouchá, pro to pořad taky hledáme něco nového.

triquetrum
Odpověď byla odstraněná
Strana
z2