Odplenkovani v 16měsících
Ahoj holky malá 16 měsíců chtěla bych ji začít odplenkovat. Po spinkání nema problém vYcura se. I nočník si donese sama. Můžu se zeptat jak na to během dne? Budu ráda za vaše rady a zkušenosti.
Možnosti jsou tři.
1)Sebrat plenku, dát spodary a tepláky, neustále se ptát, vysazovat a prát spousty procuraneho oblečení.
2)Sebrat plenku, nechat chodit s holou dupkou a neustále vytirat louzicky .
3) počkat, až bude dítko pripravene
Tak holčička podle všeho připravená je. Teď je ideální počasí na učení. Sebrat plinku, nechat lítat s holou dupkou, připomínat nočník, chodit společně splachovat a chválit, chválit. Držím palce
Teď je ideální doba, taky jsem v téhle době učila dceru, vzala jsem ji plenku, doma lítala nahá, když jsme viděla, že začíná čůrat, vzala jsme ji a posadila na nočník, pochválila, občas se stala nehoda, ale rychle pochopila, že když chce čůrat, že musí na nočník.
Hele uvidis... ja mam chlapecka 22m, chodi taky po spani a kdyz jsem sebrala na den plenku tak po ctyrech dnech zacal zadrzovat bobek... radeji nekakal nez aby ho nemohl dat do pliny.. takze jsem to vzdala a cekam az si rekne sam. Dcera byla v jeho veku bez pliny i v noci...

Vzit plenku a nedat.