icon

Příliš uřvané dítě

lucijenkaa
7. zář 2015

Milé maminky,jednou jsem to už řešila,ale za tu dobu žadná změna,snad ještě horší(nebo ja už to tak vidím)Mala se stale vzteka ,brečí,knourá,jde ke mě a říka mamí ale knouravim hlasem,sedi hraje si a jak ji něco nejde začne kopat hazet okolo sebe z věcma a strašně sprotiví,jsou jí 2roky a už mluví ale plač a řev používa častěji,co stím? Jsem už na prašky,občas už i zla a sprosta,sem tam brečím,neumím se stím asi vypořadat a to se tak snažím ,mate pro mě rady? 🙂

Strana
z2
saruska89
8. zář 2015

@lucijenkaa jak pises o tom ze s sebou svihne o zem a mlati vecma, tak mi to pripomnelo neter kdyz ji bylo kolem dvou , tri let.. Dostavala brutalni zachvaty vzteku, trhala si vlasy, davila se jak se vztekala a proste strasne histericka zla a neovladatelna.. Segra to musela uz resit s odbornikem a ten nam tehda rekl, ze nejhorsi co muze rodic udelat v tyhle situaci je, ze ignoruje a ceka az se vyvzteka to decko a nebo nejhorsi z nejhorsich variant je pry kdyz v tomhle zachvatu dite zavres treba do pokojcku.. Ze to je strasne spatne... Musi se to dite vzit zadickama k sobe na hrud , drzet pevne (aby vas dite nepokopalo jak se vzteka) a do ucha septem nebo klidnym hlasem uklidnovat a rikat ze to bude dobry a tak... Asi ty zachvaty nejsou u vas tak brutalni jak u netere ale treba to nekomu pomuze.. PS: male bude 8 let a je uplne zlata az na obyc preslapy ;)

lucijenkaa
autor
9. zář 2015

saruska89@ Velice dekuji za nazor,to co píšete je moc pekne jednaní a asi to tak zkusím 🙂 ne nekdy to není tak hrozne ale ma vysoký hlas tak jí musí být slyšet asi všude ... každopadne to co jste napsala,se mi zda asi jako nejlepší jednaní ,dekuji

Strana
z2