Příliš uřvané dítě
7. zář 2015
Milé maminky,jednou jsem to už řešila,ale za tu dobu žadná změna,snad ještě horší(nebo ja už to tak vidím)Mala se stale vzteka ,brečí,knourá,jde ke mě a říka mamí ale knouravim hlasem,sedi hraje si a jak ji něco nejde začne kopat hazet okolo sebe z věcma a strašně sprotiví,jsou jí 2roky a už mluví ale plač a řev používa častěji,co stím? Jsem už na prašky,občas už i zla a sprosta,sem tam brečím,neumím se stím asi vypořadat a to se tak snažím ,mate pro mě rady? 🙂
saruska89@ Velice dekuji za nazor,to co píšete je moc pekne jednaní a asi to tak zkusím 🙂 ne nekdy to není tak hrozne ale ma vysoký hlas tak jí musí být slyšet asi všude ... každopadne to co jste napsala,se mi zda asi jako nejlepší jednaní ,dekuji

@lucijenkaa jak pises o tom ze s sebou svihne o zem a mlati vecma, tak mi to pripomnelo neter kdyz ji bylo kolem dvou , tri let.. Dostavala brutalni zachvaty vzteku, trhala si vlasy, davila se jak se vztekala a proste strasne histericka zla a neovladatelna.. Segra to musela uz resit s odbornikem a ten nam tehda rekl, ze nejhorsi co muze rodic udelat v tyhle situaci je, ze ignoruje a ceka az se vyvzteka to decko a nebo nejhorsi z nejhorsich variant je pry kdyz v tomhle zachvatu dite zavres treba do pokojcku.. Ze to je strasne spatne... Musi se to dite vzit zadickama k sobe na hrud , drzet pevne (aby vas dite nepokopalo jak se vzteka) a do ucha septem nebo klidnym hlasem uklidnovat a rikat ze to bude dobry a tak... Asi ty zachvaty nejsou u vas tak brutalni jak u netere ale treba to nekomu pomuze.. PS: male bude 8 let a je uplne zlata az na obyc preslapy ;)