icon

Téměř 3měsíční syn vyvádí, kdy ho položím na bříško

alenita001
13. led 2017

Rada bych se zeptala jestli mate problém s miminkem když ho položíte na briško,, můj malý hrozně vyvadí a vůbec se mu to nelíbí . Nevydrží ani minutu . Budou mu 3 měsíce.

barchen
13. led 2017

@alenita001
Nase primadona to nesnasi ani v 5tem mesici 😊 Pomalu se to lepsi,rano a dopoledne chvilku vydrzi (3 min.) ale kdyz nema naladu,da tvaricku dolu a rve a rve a rve.

z_u_z_a_n_a_1988
13. led 2017

@alenita001 moje dcera zacla pekne a bez revu past konicky az mezi 4.-5. mesicem..nesnasela byt na brise, pak se to uplne otocilo a byla na nem furt..🙂 chtelo to svuj cas..

magdanaty
13. led 2017

Naší princezně se to libi🙂 jsou ji 2,5 měsíce a poslední dny se v pasení hrozně zlepšila. .nechám ji vždycky dokud se ji to libi, jakmile začne natahovat, dávám hned zpátky na záda.

neeva
13. led 2017

Synek na bříšku taky porad jen jecel. V 5 měsících se prekulil sam a od te doby mam problem spis dostat ho na záda, zejména pri přebalování. Ma 9,5 m, leze, stoupa si a na zadickach tak max spinka😀 chce to svůj cas jak je psáno výše.

monulec
13. led 2017

Náš malý se snažil pást už ve 14.dnech a teď má 2.5 měsíce a začíná u toho mrčet, takže se mu to asi přestává líbit 😠

berblin
13. led 2017

Malé jsou 3 měsíce a teprve týden, co pase koníky. Ale na bříšku dlouho nevydrží.

alenita001
autor
13. led 2017

Já myslela,že má třeba něco s bříškem když tak vyvádí , že ho třeba něco bolí .. tak jsem si teď aspoň oddychla, když vím,že v tom malý není sám 😊☺️

eofab
13. led 2017

Náš malý 2,5 měsíční chlapeček nesnáší být na bříšku. Tak se snažím ho tím moc netrápit a dávám ho na bříško tak max 1x za tři dny na minutu až dvě. Víc ne