E-shop Blackpanda. Máte zkušenost?

barca2332003
9. srp 2019

Má někdo zkušenost s internetovým obchodem Black panda ? Mají vše zdarma, poštovné tak i vracení zboží a přijde mi to dost podezřele. I ceny zboží jsou velmi nízké.

ireniq
9. srp 2019

Podle vzhledu eshopu a obchodnich podmínek tipuju předprodej z Číny, to stejné zboží najdeš pravděpodobně na Aliexpressu za stejnou nebo spíš nižší cenu. Pokud si tam objednáš, počítej s dlouhou dodací lhůtou a kvalitou odpovídající ceně. Na tom Aliexpressu máš aspoň celkemcbezproblemovou reklamaci, pokud zboží nedorazí do 2 měsíců (jestli dobře pamatuju, možná se to liší u jednotlivých obchodníků), pošlou nové znovu.

moncicacek1991
9. srp 2019

Tak ono je to teda úplně to same jako Aliexpress jen hozene do češtiny

jesjaja
9. zář 2019

Do toho bych nešla. Objednával bych u vyzkoušených prodejců. Třeba wilfka má skvěle postaráno o své zákaznice. https://www.sendire.cz/ludmila-vargova-rozjela-...

panx
12. lis 2019

Určitě nic nekupovat. Kvalita na obrázcích produktů neodpovídá realitě. Objednával jsem si tam mikinu a přišla mi dokonce mnohem menší velikost.
Když jsem se s nima domluvil na reklamaci ve způsobu vrácení peněz, tak se semnou po poslání zboží na zpět přestali bavit. Balík mě stál další peníze.
Nemají na webu ani telefoní číslo

brabina
15. lis 2019

NIC NEKUPOVAT! Zboží na obrázku krásné, realita je hrůza.Vrátila jsem mikinu zpět a peníze dodnes nemám (3 týdny).Po mailu se mnou nikdo nekomunikuje!!!

baraparizkova
27. lis 2019

Dobrý den, mohu se zeptat, za jak dlouho zboží dorazilo? Děkuji
@brabina