Jak najít správnou velikost podprsenky po změně postavy?
Dobrý večer, chci se zeptat jestli je možné, že mám velikost úplně jinou než mám. Před dětma jsem měla velikost 80C. Teď když si zkouším 85C tak mně prsa přetékají u podpazi.Když zkusím 85D tak mám nahoře prázdno, z boku mi odstávají (prsa vytáhane). Připadá mi, že jsem na nějaké mezivelikostí, která neexistuje. Tím, že jsem nabrala 5kg se to všechno ještě zhoršilo. S žádnou prodavačkou jsem se ještě neradila. Co vyzkouším nebo objednám zase vracím.
Holky byla jsem v prodejně a asi to nedopadlo dobře.zkousela jsem jich asi 10 a košíčky celkem seděly ale vždy to trošku odstavovalo nebo prsa v tom byly moc uplacnute, prostě nebylo to ono.No nakonec jsem něco vybrala 80D značka Lisca.jente háčky mám na posledním, paní říkala, že to tak má být, že se každá vytáhne a je potřeba, aby to šlo znova stáhnout. Jenže mě teď silné bolí záda až jsem lehla. Těžko říct jestli je to z mého sedavého zaměstnání nebo nevhodných podprsenek. Takže myslím, že měl být obvod 85, jenže to by ten kos byl zas asi větší, že jo? Takže 800 v haji

Za mě Astratex ne. Vsema 10 doporučuji osobně navštívit Triolu, nevěřila jsem, ze je tak velký rozdíl mezi stejnou velikostí a různými střihy.