Jaké jsou vaše zkušenosti s GFK a YouGov shopper?
Ahojte, jste někdo součástí dlouhodobého výzkumu od GFK/YouGov shopper? Zaznamenáváte nákupy domácnosti a sbíráte body, které pak měníte za produkty. Zajímá mě, jak jste spokojeni, jak vám to jde?
Jo nějakou dobu to uz klikám, většinou tam zadávám jen menší nákupy, nechce se mi pípat ty velké, ono stačí zaznamenat jeden nákup týdně. Uz sem si tam vybrala poukázku do Datartu, decathlonu, pánev a nějaké drobnosti.
@krisstina93 Super, takže už jsi dosáhla i na nějaké odměny a není to tedy nereálné 🙂Děkuji za sdílení zkušenosti 👍
@krisstina93 Super, takže už jsi dosáhla i na nějaké odměny a není to tedy nereálné 🙂Děkuji za sdílení zkušenosti 👍
@janysevka jo ono to jde docela rychle 🙂 jsou tam nějaké extra body treba za zápis doplňků stravy a léků, docela dost bodů se dá nahnat i vyplňováním dotazníků. Delam to asi rok a uz sem vybrala odměn několik a oni navíc jeste sami posílají nějaké drobnosti i jen tak.

Jo nějakou dobu to uz klikám, většinou tam zadávám jen menší nákupy, nechce se mi pípat ty velké, ono stačí zaznamenat jeden nákup týdně. Uz sem si tam vybrala poukázku do Datartu, decathlonu, pánev a nějaké drobnosti.