Lodičky na vysokém podpatku. Jaké zvolit do práce?
Ahoj, potřebovala bych radu. Do práce potřebuji černé společenské boty. Čím vyšší podpatek, tím lepší. Mám na mysli opravdu minimálně 8cm, protože musím být vyšší. Taky potřebuji pásek přes nárt. Bez něj se mi jakékoli boty vyzouvají. Vyzkoušeno od malička na x typech bot.
Za poslední 3 roky jsem na RD přešla na barefoot a kompromis a v konfekci bych ty zúžené špičky nedala. Je nějaká varianta lodiček s o trošku širší špicí? Hlavně, aby nevypadaly jako pro důchodce nebo zdrav. obuv. Nebo u lodiček nechat podrazit klínový podpatek u obuvníka?
Děkuji za zkušenosti a tipy na řešení mého problému.
Prosím ušetření komentářů na výšku podpatku. O tom diskuze není. A ano, už jsem psala i do nějakých FB skupin. 👍
Nevím kolik mají podpatek, ale mám moc pohodlné od Rieker.
@ele_nka Jaký model? 🙂
To opravdu netuším, mám od nich šestery boty a všechny jsou pohodlné.
Lodičky Hoegl ale ty s kulatou špičkou. Vyšší cena ale s páskem jsem žádné neviděla 🤷♀️
Nejlepší je oběhnout obchody a vyzkoušet si to 🙂 Možná narazíš i na nějaké neznačkové.
Nejlepší je oběhnout obchody a vyzkoušet si to 🙂 Možná narazíš i na nějaké neznačkové.
@moundi Obchody v okolí už mám prošlý. Proto řeším i variantu objednat a když nebudou sedět, tak vrátit.

Nevím kolik mají podpatek, ale mám moc pohodlné od Rieker.