Micro Silver na akné. Máte s tím zkušenost?

makkyv
21. kvě 2021

Ahoj holky, máte s tím někdo prosím zkušenosti?
Přemýšlím, že bych to koupila sestře na akné, ale zase to není úplně levná záležitost, tak abych vedela, zda to trosku pomáhá.
Děkuji 🙂

cherie24
21. kvě 2021

@makkyv možná bych se i trošku zamyslela jestli by si eventuálně sestra mohla dovolit takto dráhou kosmetiku kupovat, když by jí to třeba pomohlo. Aby to nebyl jen jednorázový dárek a pak by si stejně musela na pleť matlat levnější kosmetiku, protože finance by jí to nedovolovali kupovat.

marta_kovar
22. kvě 2021

@makkyv Ahoj, nedávno jsem viděla video od slečny, kde o tom mluvila a prý žádný zázrak to moc není. Dobré výsledky jsou po Mace ( na srovnání hormonů), pak je dobrá značka The ordinary ale tam je potřeba hodně číst co a jak nekombinovat ( je to na Sephoře) a nebo docela teď ještě jede maska z kurkumy a medu. Ani jedno nestojí svět a navíc to třetí si muže udělat normálně za pár korun doma. Ono taky záleží z čeho chuděra to akné má. Hormony, špatná péče, genetika..? Ono je toho hodně. Ještě lokálně je fajn čistý tea tree olejík. A kyselina salicylová co je v tom micro silver je hodně i v té značce the ordinary. Já používala toto a za ty penízky fakt pecka. Je to asi od nich jeden z nejznámějších produktů a hoodně lidem to pomohlo. https://www.sephora.cz/p/niacinamide-10-zinc-1-...

A posílám odkaz na video kde asi od 4 minuty mluví slečna od tom Micro silver.

https://www.youtube.com/watch?v=BqRRpN4ycyw
makkyv
autor
22. kvě 2021

@marta_kovar děkuji moc💖
Máme to asi geneticky, já akné v jejím věku měla také, až po porodu mi zmizelo.. ale jizvičky trosku též mám 😑
A nepomohlo mi vůbec nic, v těhu jsem měla pleť jak mandlový magnum😂
Juknu na to a moc děkuji 🌸😘

makkyv
autor
22. kvě 2021

@cherie24 Tak s penězi není problém 🙂

marta_kovar
22. kvě 2021

@makkyv ještě je fajn od the ordinary aha+bha. Je to exfoliační peeling, který odstraní vrhní poškozenou kůži a potom je obličej jak dětská prdelka. Používám jednou týdně a mám ho už určitě půl roku a cena je 180 Kč. Ale to je na akné které není čerstvé. To by pak štípalo a udělalo víc škody. ☺️Není zaco❤️

netopejr
22. kvě 2021

Akné je vnitřní problem- bud hormony, dano vekemy a pokud je 5o vic jebi dyl jebo smysl utrácet za vnější lecbu, musi se vnitrne - pridat nejake viaminy m8neraly nebo casteji vyloucit ze stravy nektere slozky, casto kombinace obojího. Taky vyloucit praci prášky, avivaze, parfémy ap.,ktere to mohou způsobovat nebo zhoršovat.

makkyv
autor
22. kvě 2021

@marta_kovar zlatá, děkuji🌸🙉