icon

Nejlepší pánská peněženka jako dárek do 700 korun?

terez317
16. lis 2023

Jako dárek bych chtěla koupit chlapovi pánskou peněženku. Ale ať není úplně elegantní"😀 klidně i sportovnější. Můžete nějaké navrhnout..?
Cena do 700.-

andelka
17. lis 2023

Kupovala jsem koženou, v prodejně Divoký býk. Máme odtamtud všechny kožené věci. Ale stála přes 1000 Kč. Ale do jiné než kožené bych nešla.

alice180
17. lis 2023

Není jednodušší tohle zadat do vyhledávače a vybrat tam ? Ty přece nejlíp víš jaký vkus má tvůj partner.

knuffel
17. lis 2023

Do 700,- bude těžko kvalitní kožená. Vasky má peněženky, ale jsi už přes 1000,-. 🤷

mishka87
17. lis 2023

@terez317 pokud chceš kvalitní peněženku, tak ji rozhodně neseženeš do 700 Kč. Já chlapovi koupila v Kara koženou a má ji už skoro 7 let a je stále jako nová.

arkapo
17. lis 2023

@terez317 Koženkové, látkové v Deichmann. Kvalita nebude určitě jako u kožených. Peněženky prodává i Stoklasa.
Býk, Kara a tak jsou trošku jiné ceny.

andelka
17. lis 2023

@arkapo jiné ceny, ale taky jiná kvalita. Jako dárek bych koupila koženou, kvalitní, nadčasovou.

mishka87
17. lis 2023

@arkapo před dvěma lety v Kara se dala peněženka koupit lehce přes 1000 Kč, takže zas tak velký rozdíl to není. A pohybuju, že by teď stály jednou tolik. Pokud chci opravdu kvalitu, musím si připlatit.

jana_zofie
17. lis 2023

Ja kupovala od Kubata. Jsou levne a muz ji ma, tusim, dva roky (mozna tri) a v pohode. Libi se mi ten klasicky styl. A poslali mi k objednavce (myslim ze v ni byly jeste nejake opasky navíc, uz nevim) jako darek malou penezenku na klice a je to asi nejlepsi vec co mi na klicich kdy visela.
https://www.kubatkuze.cz/panska-kozena-klasicka...

cuuza
17. lis 2023

Kupovala jsem lahev a drží, dámská kara se rozpadla do roka

rickym
17. lis 2023

Mrkni na peněženky Lagen.

candat
17. lis 2023

zkus kouknout na kožené zboží Zamlinsky.

arkapo
19. lis 2023

@andelka
@mishka87
Taky jsem pro kvalitní koženou. Raději jednu dražší než tři rychle se rozpadající.
Koupila jsem si koženou na Ibize a mám ji 12 let. Kdybych na ni nesáhla mastnou rukou, tak je stále krásná.
Taťkovi jsem koupila v Býkovi a asi do půl roku povolila nit 🤷
Pisatelka neříká nic o kožené ani kvalitní.

andelka
19. lis 2023

@arkapo stane se. U nás zatím dobrá zkušenost. Peněženku mám rok, tu předchozí jsem měla snad 10 let.