O kolik se zmenší prsa po augmentaci?

nikola6547
9. říj 2023

Ahoj,
byla jsem na zvětšení prsou,momentalne je to 5 den. Ale slysela jsem,ze pry az otok spadne budou o cislo mensi. Uz ted nejsem spokojena s výsledkem a zdáji se mi docela male,jestli ma jeste splasknout otok,tak to muzu jit za rok znovu. Toužila jsem po velkých prsou… Jak vypadaly vase prsa po tom co se zahojila? Opravdu to takhle hodne splaskne?

22hanah
9. říj 2023

@nikola6547 toužila jsi po velkých prsou? Před operací bývá tuším taková schůzka - konzultace se jí říká a tam většinou doktor, tedy ten seriózní probírá s pacientkou velikost nových prsou a domluví se na ní, tuhle část jsi přeskočila, že jsi tak nemile překvapená z výsledku🤦🏼‍♀️ nemyslím si, že otok po operaci bez komplikací je celé jedno číslo a to ses toho doktora měla taky zeptat před operací a ne teď psát, že jsi slyšela😂

boruvkovykoblizek
9. říj 2023

Cele číslo to určitě není. Je to 3,5 roku co jsem byla na augmentaci. Jaká byla původní velikost a kolik ml sis nechala dat? Pod sval? Anatomicky nebo kulatý tvar?
Já jsem měla predtim zkoušku s provizorní “naplněnou” podprsenkou a na ml jsme se nedohodli, protože jsem chtěla aby vypadala přirozeně k mojí postavě.
Uprimne jsem neměla nějaký extra velký otok, prsa se nějakou dobu formovala, ale vůbec se o číslo nezmensila.

dandaa
9. říj 2023

Na konzultaci jsi přece musela zkoušet kolik ti dají ml ne ? Prsa se po zvětšení ještě dlouho tzn usazují.

nikola6547
autor
9. říj 2023

Na konzultaci jsem byla ,byly jsme domluvené na 400ml pod zlazu,jenze vzdy doktoři maji rozmezí asi 3 velikosti,a pry maximum co se vešlo bylo 360. Pred tim jsem mela vykojene nic,jen kuze. Pani doktorka me uklidnila,ze to vetsi trojky budou. Ale podle me to nejsou vetsi trojky ani ted,obzvlášť ne az to splaskne. Ja nepoznam jak moc jsou nyni otekle. Pod prsy mam vis 75. Na kontrolu jdu,ale taky me zajímají zkusenosti ostatnich zen,jak to mely ony atd.

teenyel
9. říj 2023

Ja mela operaci v pohode, ale otoky jsem mela.velke. Troufnu si rict, ze to mozna i ta jedna velikost byla. Ale cca po roce, kdyz se vse usadilo, implantaty zmekkly, tak vypadaly hodne prirozene, coz byl muj pozadavek. Po operaci jsem mela trochu strach, ze to je dost poznat, ale opravdu finalni podobu dostaly az za delsi cas. Do trochu vetsich planuji jit take, ale az v dobe nutne vymeny implantatu a ne o moc, jen tak o 25-50ml. Mam kulate Mentory pod svalem, 275ml a ted je mam skoro 8 let. Prezily i tehotenstvi. Hodne jsem se toho bala, co to s nimi udela (hrozne se mi v 1.trim. zvetsila prsa, ze jsem mela problem sehnat podprsenku), ale paradoxne ted vypadaji jeste prirozeneji 😁 s hodnocenim operace bych urcite pockala, pokud jsi tak kratce po ni 🙂👍

dulmich
9. říj 2023

Já mám 425 kulaté motivy částečně pod žlázu a částečně pod sval. Před tím taky vykojene nic. A jsou to větší trojky, pod prsy 75 cm. Velikost se moc nezměnila, jen si sedly, nejsou tak nahoře. Jsem půl roku po. A přijdou mi úplně akorát.