icon

Účinný krém na celulitidu. Doporučení a vaše zkušenosti?

25. led 2025

Ahoj holky chci se zeptat,jestli by jste mi mohly doporučit nějaký skvělý a hlavně účinný krém na celulitidu.Jím zdravě, pitný režim zvládám krásně,sportuji,ale prostě celulitidu mám pořád a ne a ne se jí zbavit.Máte některá něco co vám pomohlo?Předem děkuji☺️

ele_nka
25. led 2025

Mě pomohla ledová voda a masáž, krémy bez úspěchu.

marketa1218
25. led 2025

Je to hodně i dané geny, krémy jsou k ničemu. Možná madero, to chce ale pravidelně.

1pomnenka
26. led 2025

Žádný nepomáhá, to je to samé, jako když chce někdo krém proti striím.

lemamama
26. led 2025

@1pomnenka není to úplně pravda. Bahno pomáhá a to dost viditelne.

lemamama
26. led 2025

Jedine co fakt pomáhá je bahno na celulitidu guam. Fakt to viditelne zredukuje, používám vždy před letem. Moje maminka má fakt hodně velkou, nezmizí to komplet, ale je to tak o půlku lepší. https://deadiacosmetics.cz/obchod/bahenni-zabal...

autor
26. led 2025

@lemamama Jee moc děkuji, podívám se na to☺️

autor
26. led 2025

@marketa1218 u nás to není genetické Jsem po dvou dětech a dost jsem zhubla,ale bohužel celulitida nemizí :/

autor
26. led 2025

@ele_nka děkuji, kdyžtak vyzkouším ☺️

viktorie586
5. únor 2025

Ahoj, já jsem používala tělový gel od Collistar a pak Body massage & Tonning tool - to je takový "náprstek" , kterým se ten krém vmasíruje pro lepší absorbci a masáž.

autor
7. únor 2025

@viktorie586 děkuji za inspiraci☺️

viktorie586
6. bře 2025

zkusila jsi?

https://www.notino.cz/notino/spa-collection-mas...

je to přímo od notina a je to za dobrou cenu, a jsem s tím moc spokojená, tak kdyžtak dej vědět, jak jsi spokojená ty, pokud se rozhodneš vyzkoušet 🙂

bucifalek
6. bře 2025

@lemamama jaké balení je potřeba? Někde jsem četla recenzi, že vyjde snad na 6 aplikací.. a vydrží to aspoň na celé léto?

autor
6. bře 2025

@viktorie586 moc děkuji.Vypadá to moc zajímavě.Jak dlouho používáš?☺️

petramana
6. bře 2025

Kdysi jsem pouzivala od Oriflame pripravek na celulitidu s morskymi rasami - tam jedine jsem ten efekt zaznamenala, jine vubec. Ale myslim, ze uz se nevyrabi, bohuzel.

viktorie586
20. bře 2025

používám ho od Vánoc plus teda ještě kolagen. Nevím, jak moc velký problém máš, já naštěstí nemám celulitídu tak hroznou, takže mě to stačí takhle. A kolageny střídám, někdy v prášku, někdy tablety, beru taky na Notinu, mají tam velký výběr a bylo mi doporučeno to takhle střídat vždycky, když doberu balení 🙂 Většinou objednávám na poslední chvíli, takže mě i zachrání, protože doručení je tak do 2 dnů :D