Vyzkoušeli jste náplasti na odřená stehna?
Ahoj, asi nebudu jediná která tím trpí ale chtěla jsem se optat zda z vás někdo vyzkoušel náplasti , nebo používáte jen krajkové pásky na ochranu stehen ? Hledám něco nenápadného. 😅
V lete pouzivam nejvice hladke bandaletky, obcas kratasy a kdyz mam vypasovane saty, tak tvarujici body s nohavickou. Nedavno jsem vyzkousela naplasti na stehna z internetu a letely do kose po 150 metrech. Jeste, ze staly jen par kacek. Na jiz zminovany krem se teprve chystam
Suchý olej z Eurony,za mě top 🙂
Holky,a neničí ta vazelína nebo krém oblečení? Jakože nemastí? Dá se vyprat? Protože já mám tu inkriminovanou oblast dost velkou, tak se obávám co až si sednu třeba..
@kristyneckaa27 a který? ten jahodový už letos není, co je výše doporučován a ty ostatní, co mají, jsou kosmetické, tak se bojím, že budou mastné
@niski Divine theia,zklidňující Olej 🙂 ten je v nabídce stále,a mastné stopy nezanechává
@niski jahodový už se dovyprodal,ale myslím že na léto ještě bude nějaká taková novinka 🙂 jinak ten Divine theia je taky super.

Mám bandaletky bez krajky v tělové barvě a jsem spokojená, není v tom vedro jako v kratasech.