icon

Vyzkoušeli jste náplasti na odřená stehna?

3. čer 2023

Ahoj, asi nebudu jediná která tím trpí ale chtěla jsem se optat zda z vás někdo vyzkoušel náplasti , nebo používáte jen krajkové pásky na ochranu stehen ? Hledám něco nenápadného. 😅

Strana
z2
elvira
5. čer 2023

Mám bandaletky bez krajky v tělové barvě a jsem spokojená, není v tom vedro jako v kratasech.

jerou
5. čer 2023

@mirin89 pouzivam obycejnou vazelinu v tube z dmka. A nic jineho nez saty a sukne v lete nenosim 🙂

zizkmi
5. čer 2023

V lete pouzivam nejvice hladke bandaletky, obcas kratasy a kdyz mam vypasovane saty, tak tvarujici body s nohavickou. Nedavno jsem vyzkousela naplasti na stehna z internetu a letely do kose po 150 metrech. Jeste, ze staly jen par kacek. Na jiz zminovany krem se teprve chystam

kristyneckaa27
5. čer 2023

Suchý olej z Eurony,za mě top 🙂

mirin89
6. čer 2023

@jerou Díky, ja si to myslela, ze by to mohlo taky fungovat. Ja prave saty a sukne doted nenosila, az ted jsem zkusila s tim mazanim od Angry Beards a prave ta konzistence mi tu vazelinu dost pripominala, tak priste zkusim koupit a vyzkousim na vlastni kuzi 😁

andelka
6. čer 2023

Holky,a neničí ta vazelína nebo krém oblečení? Jakože nemastí? Dá se vyprat? Protože já mám tu inkriminovanou oblast dost velkou, tak se obávám co až si sednu třeba..

fifinka2020
Autor odpověď smazal
mirin89
6. čer 2023

@andelka ja zkousela zatim jen 2x, takze nemam tolik zkusenosti, takze nemuzu rict, ale snad se nekdo ozve, taky by me to zajimalo, ale ja mazu jen vnitrni stehna, takze teoreticky by to melo zvladnout i sezeni.

niski
6. čer 2023

@kristyneckaa27 a který? ten jahodový už letos není, co je výše doporučován a ty ostatní, co mají, jsou kosmetické, tak se bojím, že budou mastné

kristyneckaa27
6. čer 2023

@niski Divine theia,zklidňující Olej 🙂 ten je v nabídce stále,a mastné stopy nezanechává

kristyneckaa27
6. čer 2023

@niski jahodový už se dovyprodal,ale myslím že na léto ještě bude nějaká taková novinka 🙂 jinak ten Divine theia je taky super.

Strana
z2