icon

Angličtina - pomohl by mi někdo s překladem?

vikysek123
19. led 2019

Ahoj holky, nemela byste nektera cas mi prelozit par vet, ktere bych chtela pouzit v zamestnani? Dekuji

sudylichozrout
19. led 2019

@vikysek123 jak pouzit v zamestnani?

vikysek123
autor
19. led 2019

@sudylichozrout Potrebuju prelozit par frazi, kdyz prijde cizinec.

klea81
Autor odpověď smazal
sudylichozrout
19. led 2019

@vikysek123 no... A ty neumis anglicky, nebo neumis pouzivat Google prekladac?
Coz takhle treba trochu samostatnosti a vlastne i snahy? Misto bezprizorniho vysedavani na webu se muzes tu anglictinu naucit.
Tak nejak smutne predpokladam, ze v CV mas jako jazyk anglictinu uvedeny, ze?

vikysek123
autor
19. led 2019
michaela_2
19. led 2019

@vikysek123 pošli do zprávy 🙂

luciebx
19. led 2019

Ano Google překladač je uzasna věc. Ale proč se snažit když ti to tu někdo udělá za tebe viď. Hlavně ze za to mas v práci plat kde angličtina je asi podmínkou. Nebo ne

vikysek123
autor
19. led 2019

Dekuji devcata, jednalo se o odbornou anglictinu. Poradim si jinak. Preji hezky den.

sweet81
19. led 2019

Holky, to máte menstruaci, že tak prudíte? Zakladatelka se jen slušně zeptala. Bože🤦‍♀️
Kdyby anglicky uměla, tak se asi neptá, že? Nebo umí trochu a potřebovala s něčím poradit.
A Google překladač kolikrát přeloží větu tak, že nedává smysl.

cuuza
19. led 2019

@sweet81 Možná kdyby projevila snahu, použila překladač a zeptala se, jestli je to tak ok...

sudylichozrout
19. led 2019

@sweet81 Jako promiň, ale já opravdu z duše nenávidím lidskou lenost a pohodlnost. Něco chci, tak pro to něco udělám. A ne, že napíšu, ať mi někdo na webu zdarma přeloží nějaký věty, který potřebuju v práci. Pokud má kontakt se cizinci/zákazníky, předpokládám, že při pohovoru uvedla znalost angličtiny. Neovládá? Její blbost, nemá lhát. A pokud už lhala, ať není líná, použije pro první verzi Google překladač. To pak může třeba hodit na web s prosbou o korekturu.
Jako kdyby to bylo těžké.
Jak jedna ženskáá tady, co chtěla vyfotit návod nějaké chůvičky. Během 10 vteřin na Googlu jsem měla odkaz na ofiko stránky s podporou/návody. Proč sakra nejsou lidi samostatní? Proč má po řád někdo potřebu se nechat vodit za ručičku?

sweet81
19. led 2019

@cuuza a třeba použila.... chce mít jistotu.
proč hned startovat?
Opravdu se některé chovají tak, jakoby jim manžel dlouho nedal a nebo mají ms.

sweet81
19. led 2019

@sudylichozrout ale, třeba to udělala. Ty jseš si jistá, že ne? Hele, to nemá cenu😄

sudylichozrout
19. led 2019

@sweet81 Ne, nepoužila. Kdyby ano, příspěvek by zněl jinak. Například: Holky, prosím, potřebuju trochu pomoci. Kvůli práci hledám překlad konkrétních vět. Dala jsem to do Googlu, ale nejsem si jistá, zda je to gramaticky správě, mohla bysete se mi na to některá podívat? Moc díky.

To se nestalo. Prostě jen snaha o co nejrychlejší koláče bez práce. A na to teda u mě peče bílej tesák.

michaela_2
19. led 2019

No, asi takhle .......V první řadě nemůžeme vědět, že zakladatelka má zaměstnání, kde je anglictina daná nebo ze ji určitě uvedla při pohovoru ze ji ovládá (😂😂😂😂🙏🏻🙏🏻), jak tady predhazujete!

Já si na své pracovní pozici běžně vystačím s angličtinou a němčinou, ale už se mi stalo, ze jsem narazila a potřebovala ruštinu a francouzštinu 😉 což neovládám, ani jeden z těchto dvou jazyků.

A hlavně - vůbec nevíte o co jde! Dedukce, že si chce někdo určitě zjednodušit život a to teda neeee blbce tady dělat nebudu - mne pobavila.
Spousta maminek třeba oživí Aj a pomůže rada.

Pokud nechci pomoci, tak proste nepomůžu, ale nemusím psát rozhořčené slohy, na základě svých domněnek 😉

berenika39
19. led 2019

@michaela_2 přesně tak, jakmile někomu narostou křídla, hned si myslí, že umí létat. a přitom padá,padá pod úroveň🙂

sudylichozrout
19. led 2019

@michaela_2 V tom případě měla svůj dotaz formulovat jinak 🙂