Papír na MD na OSSZ
Zdravim, chci se zeptat, jsem zamestnana u jedne firmy a ta ma hlavni sidlo jinde nez ja pracuji. Vadi kdyz papir od dr.na md poslali na ossz, tam kde ma firma sidlo a ne tam kde ja pracuji?
Je to podle sídla nebo kde je mzdová účtárna. Ne podle pracoviště zaměstnance.
Ja se jen radsi ptam, ona nase ucetni tomu nerozumi a pomaha ji jedna pani, dekuju vsem
a ještě se zeptám, když si půjdu potvrdit jeden papír na sociálku v místě bydliště, budou to tam mít v pc, asi jo, že?
@ssarka89 Urcite to tam budou mit,me MD vyplaci taky jina socialka a svagrova mi tvrdila,ze si to musim vyrodit na ty socialce pod kterou je firma,coz me vydesilo,nakonec jsdm sla na socialku v miste bydliste a tam mi pani jen rekla,ze tuhle materskou mi vyplaci jiny ossz,ale bez problemu mi to potvrdila.A to jsem se bala,ze mi to nepotvrdi,ponevadz zrovna mila nebyla😂
Jeste se zeptam, kdyz do papiru na md jsem napsala do nazvu zamestnavatele sidlo firmy a ne pobocku,kde pracuju, vadi to nejak?

@ssarka89 vim ze u neschopenky se posila na ossz dle sidla firmy, zde bych pocitala ze to je stejne, taky MD vyplaci socialka. Rozhodne nic spatne na tom nevidim.