icon

Rodičovský příspěvek a nástup do práce. Jak se to řeší?

7. říj 2025

Ahoj holky.Prosim o radu.V prosinci nastupuji do práce a v listopadu mi přijde poslední rodičák,tak se chci zeptat,jestli je jedno,že ten jeden měsíc mi nic nedorazí a prostě budu jen bez peněz nebo se to někam hlásí? Předem moc děkuji

mysh_me
7. říj 2025

@anonym_autor zalezi jestli mas pokryte zdravotni necim. V praci jsi na rodicovske dovolene? Nebo budes nastupovat nove a byla jsi kryta jen tim pobiranim rp? Pak by ses asi mela nahlasit na up nebo na pojistovne, at ti za ten jeden mesic nevznikne dluh..

bubblin
7. říj 2025

@anonym_autor určitě to musíš nahlásit na úřad práce, oni ti už řeknou, jak postupovat. Jak je napsáno, aby ti za ten jeden měsíc nevznikl dluh na pojištění. To je důležité řešit.

autor
7. říj 2025
@mysh_me

@anonym_autor zalezi jestli mas pokryte zdravotni necim. V praci jsi na rodicovske dovolene? Nebo budes nastupovat nove a byla jsi kryta jen tim pobiranim rp? Pak by ses asi mela nahlasit na up nebo na pojistovne, at ti za ten jeden mesic nevznikne dluh..

@mysh_me vracím se zpět do bývalé práce 🙂

autor
7. říj 2025
@bubblin

@anonym_autor určitě to musíš nahlásit na úřad práce, oni ti už řeknou, jak postupovat. Jak je napsáno, aby ti za ten jeden měsíc nevznikl dluh na pojištění. To je důležité řešit.

@bubblin vracím se do bývalé práce,to jsem zapomněla zmínit 😁

mysh_me
8. říj 2025
@anonym_autor

@mysh_me vracím se zpět do bývalé práce 🙂

@anonym_autor a jsi tam na rodicovske dovolene? Rodicovska je max do tretich narozenin ditete a musi ti stale trvat pracovni pomer.

autor
9. říj 2025
@mysh_me

@anonym_autor a jsi tam na rodicovske dovolene? Rodicovska je max do tretich narozenin ditete a musi ti stale trvat pracovni pomer.

@mysh_me ano jsem☺️