icon

Sociálka a zjišťování vše kolem těhotenství, porodné

prcekpetulka
15. led 2015

😒 Ahoj děvčata tak se musím podělit o své rozčílení z včerejšího běhání po úřadech! Napřed jsme byla u zubaře, kde jsem nechala za NIC 300,- asi za razítko do těhu průkazky! Dále jsem šla ke svému obvodnímu dr. kde mi nadala sestra že jsem si nezavolala že příjdu že by mě vzala přednostně že jsem těhotná ale že nemůže že má plnnou čekárnu lidí! Dále mě vytočila úplně do běla paní na sociálce. Byla jsem tam jen informativně a chtěla jsem objasnit jen pár věcí a to ve zkratce. Zaklepala jsem i přes to že tam nikdo nebyl tak mi bylo řečeno že mám vydržet! za deset minut mě paní vzala dovnitř a hned ve dveřích mi oznámila že budou mít polední pauzu! Jak kdyby řekla nemám na vás čas jděte pryč! Vzala mě, začala jsem se ptát, zda mohu mít na neschopence místo čp. číslo parcely protože nemáme dům po kolaudaci. Nebo jestli by mi mohla zjistit zda mám nárok na porodné a kolik asi cca bude dělat moje neschopenka a moje mateřská a rodičák. (jsem prvorodička) Bylo mi řečeno že nespadám pod ně! (přitom jsem TAM vždy vyřizovala své věci!!!!!! Že si mám zavolat na okresní správu soc.věcí kam spadá můj zaměstnavatel (PRAHA)! a že jestli chci něco vypočítat že kalkulačky jsou na internetu.!.!.!. Dále mi řekla že jde na svou pauzu že se omlouvá a poslala mě pryč. ! Neměla jsem slov! A aby toho ten den nebylo málo jela jsem do tesca (futurum brno) vrátit lahve ještě od vánoc. Vhazuji lahve, spočítalo mi to 29,- ale lístek nikde a hlásilo to chybu! tak jdu na info vystojím si 30ti minutovou frontu a řeknu paní že automat na lahve nefunguje! Řekla mi že příjde hned jak ji někdo vystřída. Přišla za dalších 30 minut.... vyměnila papír opravila stroj a odchází pryč... Tak na ni volám že díky za ochotu ale že jsem tam měla 29,- v tom za vracené lahve! bylo mi řečeno že na tom stole nebyla ani jedna flaška a že jsem si to vymyslela!!!! To už bylo na mě moc! Fakt drzost ani se nedivím že Tesco ve futuru krachuje když okrádá vlastní zákazníky! Tak takový byl můj včerejší den a co ten Váš???? 🙂

marecekavendulka
15. led 2015

jojo není nad to se pořádně nasrat 😀

marecekavendulka
15. led 2015

@prcekpetulka hele já mám kamoše,kterej si fakt NIC nenechá líbit. kdyby se mu v tom tescu stalo co tobě,byl by schopnej zavolat na velitelství pentagonu,jen aby dostál svého práva. tak jsem si tak na něj vzpomněla 😀

daskagal
15. led 2015

@marecekavendulka Tak přesně takový je můj přítel. Ten by jim tam udělal pořádek 😀

prcekpetulka
autor
15. led 2015

@marecekavendulka skoda ze tam nebyl ten muj. Ten by udelal rutiku :D

nikousek1
23. led 2015

to je ten dnešní NESCHOPNÝ A NENAŽRANÝ NÁROD, třeba přidat politikům do těch jejich nenažraných HUB aby se pořádně oplácali na bříšku a nám, obyčejným "smrtelníkům" třeba všechno do poslední koruny zdražit a to jak na jízdném, tak na jídle, oblečení a jako útěchu dají, že se nebude platit regulační poplatek 30,- Kč. Tato "ÚTĚCHA" je nám stejně prd platná, když si to vyberou na něčem jiném !!! Do kelu s nimi už. Prezident neschopný alkoholik, který sotva ví, co mele, tak co chcete po tomto státě - že budou k nám slušní a ohleduplní? Cha cha ....