Mateřská dovolená. Nebudu do porodu bez peněz?
Dobry den prosim o radu nebo spis ujištěni
Dnes jsem si byla v práci žádat o mateřskou dovolenou která mi ma začít 20.12 tudíž 6 tydnu před porodem a v práci chteli po me jen identifikační kód a dostala jsem domu 2 papiry krere mam přinést až po porodu. Moje otázka teda zní nebudu do porodu bez penez ? Kdyz jsem jim rikala ze mam nastoupit 20.12 ani si to nikam nezapsali tak jak muzou vedet kdy pujdu na MD? Ani po me nechteli vyměřovací základ (DVZ) to prej mam prinest az po porodu asi to nechapu jsem z toho zmatena 🙄😃Prosim uklidněte me holky 🩷
@eliska1998 mě to vyřídili na gynekologii... Tam mi napsali kdy mi začíná MD a OSSZ mi poslali identifikační kód, který jsem poslala do práce a vyřešeno.
@eliska1998 mě to vyřídili na gynekologii... Tam mi napsali kdy mi začíná MD a OSSZ mi poslali identifikační kód, který jsem poslala do práce a vyřešeno.
@eliska1998 to mi dali snad ten den kdy mi mateřské začala, takže času dost neboj... Vše je propojené už, nemusela jsem nikde lítat 😉

@eliska1998 Tak jelikož dnes mame 1.12., tak mi přijde dost predcasny resit MD jinak, než per huba.