Alergie z nalepovacího tetování. Jak poznat příznaky a co dělat?
Ahoj omlouvám se že zas panikarim pitrebuji ,poradit,dala jsem si tetovani nalepovaci jeto adi z ciny nevim kamarádka to má z aliexpresu ,dala jsem síto a otiskly se mi tam i ty nápisy co tam byly seto ztoho papíru otiskl mě na nohu hned sem to smylato šlo dolů ale za chvili mě začalo skrabat v krku ryma palwni oci panikarim že mám stoho alergii tetovani sem ná noze nechala i jen ryma atak ,mám celkem strach h UT semtakove tetovani měla ale neotiskla se mi tam ta barva z napísu, ta adi úplně zdraví prospěšná nebude to adi je nevím co já to j
Hned umyla ale itak mám strach teď silim z anafylaktickeh o šoku nevím co ta barva mohla obsahovat,vzala jsem zodac ale zatím moc nepomáhá stalo se neko.u podobné a bylo to v pohodě nevím jestli to twtovani nechat nebo se snažit smyt ,já myslím že ta alergie je spíš ztech napisu zte barvy co bylo kolem tetovani nějaká klasická barva na tisk nevím hrozne se vzdy bojim anafylaktickeho šoku třeba jeto jen normální alergie ale ja hnedsilim ztoho
Tak proč si dáváš tetování, když jsi z toho vynervovaná? Pokud je to kontaktní alergie, tak to hned smyj. To snad poznáš, jak to kolem tetování vypadá. Ale víš, jak to je, alergii můžeš mít i z potravin, pylů a dalších deseti věcí. Jinak píšeš jako pra.e. Ten, kdo vychodil alespoň ZŠ, píše tak, že to dává smysl. Tohle je trága.
Tak proč si dáváš tetování, když jsi z toho vynervovaná? Pokud je to kontaktní alergie, tak to hned smyj. To snad poznáš, jak to kolem tetování vypadá. Ale víš, jak to je, alergii můžeš mít i z potravin, pylů a dalších deseti věcí. Jinak píšeš jako pra.e. Ten, kdo vychodil alespoň ZŠ, píše tak, že to dává smysl. Tohle je trága.
@1pomnenka kolem tetovani jeto normální nevědí to není červené nic jen ryma peleni oci atak
Pokud se bojíš jen těch nápisů kolem, můžeš být v klidu. Dost pochybuju, že by se někomu vyplatilo dělat 2 různé tiskařské programy a tisknout to na dvou různých tiskárnách různými barvami. Všechno je uděláno naráz, tudíž tou samou barvou, jak obrázek tak výrobní info.

Kdyby ti bylo tak zle, tak určitě nebudeš sedět na koníku a nebudeš nám tu sepisovat další svůj příběh, kterak se něčeho bojíš. Buď bys byla v bezvědomí, nebo by ti bylo tak zle, že to poslední, co bys chtěla a mohla řešit, by byl koník. Nějak nevím, co od nás očekáváš. Opakovaně jsme ti doporučovaly hospitalizaci na psychiatrii...