Atypické lymfocyty, chudokrevnost, leukopenie
Ahoj všem.Přišli mi výsledky z krevního obrazu.Mám malé množství lymfocytu,bílých i červených krvinek.Na podrobnější vyšetření jsem objednala až na 27.4 a jsem z toho nesva.Nemáte někdo podobný problém? Potřebovala bych vysvětlit,co jsou hlavně ty atypické lymfocyty :D
@hesstia ale ta by se už nějak projevovala,ne?
já se o mononukleoze dověděla cca o 10 let později.... zvětšily se mi uzliny, tak mi dr. udělala testy na mono, toxoplazmozu atd a výsledky byly, že mám protilátky na mononukleozu...
Aha,noo,tak to jsem zvědavá co mi řeknou.Jako cítím se v pohodě,tak uvidíme
@ancickahyksova držím palce, uvidíš, že to bude dobrý 🙂 já tu nemoc prodělala aniž bych o ní věděla, ale v krvi po ní zůstaly památky, proto mám obnormální nálezy, když se dělají určité krevní testy.. a pokud se cítíš dobře, tak bych si s tím nedělala hlavu.. 😉
Díky za uklidnění.Právě jsem odjakživa chudokrevna a teď tohle,no,necháme se překvapit 🙂
@ancickahyksova chudokrevná jsem byla také... od počátku puberty až do 17ti než mi na to přišli... 🙂 dodnes nerada chodím na krev, mám stres, co tam zase najdou.. to už mi asi zůstane napořád...
U dcery byly atypicke lymfocyty u mononukleozy. Byla nemocna a toto ji zjistili. Dr mi hned říkala, že to bývá typické u mononukleózy a ta se pak i potvrdila.

mohla by to být mononukleoza? já to tak měla v papírech, když mi na ni přišly... byly to protilátky