icon

Bílkovina v moči a zvýšený bilirubin. Čím to je?

7. kvě 2025

Dobrý den,

mám takový problém, že mi zjistili v moči bílkoviny (1 čárka), a zvýšené jaterní testy bilirubiny. Ne o moc, 5,50 mám a mě být 5 tak nějak kolem 5. CRP 0,5. Celé to začalo s tím, že jsem měl problém s tlakem. Měl jsem ztížené dýchání, píchání bolesti na hrudi a bolesti hlavy vpředu a vzadu. Zjistilo se, že mám vysoký krevní tlak, ale i to, že mám syndrom bílého pláště. Dostal jsem 24h holter, vše v pořádku, i hodnoty KT byly v normě. Co mě znepokojuje, že mám bílkoviny v moči (1 čárka) a bilirubiny zvýšené.

Z čeho můžu mít bílkoviny v moči?
Bilirubiny z čeho mohou být zvýšeny?
CRP 0,5. Dost často mě pobolívá na levé straně ai vzadu jakoby kříže ale ne stále pobolívají kříže. Tekutinu piji dennodenně 1 litr, max. 1,5l vody. Co mám dělat? Děkuji za radu.

1pomnenka
7. kvě 2025

Už zase? Nic ti není, jsi zdravý, vše je jen v tvé hlavě. Neseď doma, jsi mladý, jdi na celodenní procházku, je to to nejlepší, co můžeš pro své zdraví udělat. Jen poznámka na okraj: je úplně jedno, jestli vypiješ 1l nebo 1,5 l vody. CRP 0,5 bych snad ani nezmiňovala, je k smíchu.

hezz17
7. kvě 2025

1 carka Bilkoviny je z neumyti. Bilirubin mize byt stravou.

drep
7. kvě 2025

Jéée, teď budeme řešit CRP 0.5 ? Bomba!

zmrzlinka
7. kvě 2025

Kup si flašku rumu a vypil ho....jestli to nepomůže zkus vodku.

jancazao
7. kvě 2025

Holky to je už fakt sranda 🤣 chudáci doktoři, když jim tam chodí takhle otravovat.

jancazao
7. kvě 2025

A co ti na to říkají doktoři?