icon

Bolestivá prsa, co se to se mnou děje?

bricka
24. dub 2016

Dobrý den slečny,ženy .. Chtěla bych se poptat na bolesti prsou .. Asi bych začala tak,že se s přítelem snažíme o mimco ( asi už tak 4-5 měs. ) od ty doby co se takhle snažíme se mi úplně posunula menstruace, mám ji teď o víc dní dřív a kratší než před tím.. Ale víc mě trápí to že mě neustále bolí prsa jako u PMS ,jenže mě bolí celý měsíce ,možná týden dají pokoj a pak to začne znova,nevíte co se to semnou děje ? Aby to nebylo něco vážného .. Děkuji za odpovědi

komive
24. dub 2016

Mě posledních pár cyklů taky hrozně bolí prsa. Vždy to začne v době ovulace a pokračuje až do MS.. Ale nevím, čím to je, předtím jsem to taky nemívala..

werik153
24. dub 2016

Buď ráda že máš krátké cykly, mě se s cyklem 25 dní podařilo otěhotnět na poprvé 🙂 jinak bolesti prsou můžou být z hormonální nerovnováhy...Zeptala bych se na to na gyndě. Já jsem teď v 17 týdnu a prsa mě bolí jen v noci, občas až tak že mě to vzbudí, a ostatní maminy píšou že je bolí celý dny...nejsme každá stejná, zkusila bych se poradit s doktorem 🙂

muschabella
24. dub 2016

Mě bolela prsa po vysazení antikoncepce. Ptala jsem se na to i gynekoložky a řekla mi, že je to tím vysazením. Potom jsem HA zase nasadila a byl klid. Prsa nebolela. Po dalším vysazením mě bolela prsa úplně šíleně, ale to už nebylo vysazením, ale těhotenstvím. 🙂 :D

bricka
autor
28. dub 2016

My jsme pořad neotěhotněly :( a ještě ty prsa .. V květnu jsem objednaná na gyndu 🙂 tak uvidíme 🙂 moc děkuji a gratuluji maminkam

lipko73
24. kvě 2016

Mně prsa začala strašně bolet a být přecitlivá po ukončení kojení (dceři byl 1,5 roku, dnes 4) a nepomáhalo vůbec nic - vysadit, nasadit antikoncepci, antibiotika a nemělo to ani žádné pravidlo. Sestra na gyndě mi pak poradila Pupalkový olej s vitamínem E od MedFarma a ten zabral úplně zázračně. Jsou to tobolky - já beru 2 ráno a je po letech klid...
Zkusila jsem jiného výrobce - GS a to mi nezabíralo (ikdyž je složení stejné..).