Bolí mě záda podél páteře u lopatky a pravá ruka - je to sval nebo nerv?

heluska0
21. pro 2018

Krásný den přeji holky. Radilky prosím poradíte mi 😉 asi 3 dny pociťují u prostřed hrudníku v tom dulku mírně do prava jakoby ty kosti ( nevím jak se tomu říká) slabší tlak není to pořád jen při určitých pohybych nemá to vliv na dýchání i když při hlubokém nádechu to mírně cítím. Bolí mě podél páteře u lopatky a pod jakoby asi sval. Při masirovani to místo cítím hodně. Bolí mě i práva ruka. A ramena při zmáčknutí také cítím. Znervoznuje mě, ale ten hrudník není to bolavé, že bych musela užít prášek. Ta ruka bolí více. Jakoby namozena. Myslíte že vše je od zad? Bude to nerv nebo sval moc děkuji za každou radu.

kajalka
21. pro 2018

Podle mě zablokované minimálně jedno žebro.

heluska0
autor
21. pro 2018

@kajalka Děkuji a od toho může být ten tlak na hrudi a bolest i ruky ano? Jsem z toho už nervózní a možná už to bude i psychické pořád na to myslím. Jak takovou blokaci odstranit? K dr to už nejde.

zelenaesmolda
21. pro 2018

@heluska0 neni nad diagnozu od stolu z MK :D

kajalka
21. pro 2018

@heluska0 Jedině teda zkusit soukromého fyzio

heluska0
autor
21. pro 2018

Krásný večer nedalo mě to a zašla jsem k obvodnimu naštěstí tam byl. Mé problémy jsou od páteře napsal mi Dordiflex mám začít užívat večer. Jelikož jsem se mu svěřila, že bývám často neklidna nervózní a mám pocit úzkosti a možná i strachu předepsal mi Frontin dvakrát denně. Holky mě se ulevilo i od zad. Nemělo by to ovlivnit bolest jelikož to je na úzkosti atd. Tak mě napadlo jestli ty moje problémy nejsou spíše vyvolané psyhosomaticky. V minulosti jsem se léčila na deprese. Tak fakt nevím, ale děkuji všem.

kajalka
21. pro 2018

@heluska0 To samozřejmě být můžou, stres svaly stahuje. Lékama ale neřešíš příčinu, zkus to pořešit po novém roce.