icon

Boulička u mandle. Je to důvod k obavám?

fifinka999_
8. pro 2023

Dobrý den, jdu za vámi s “problémem”. Dnes ráno jsem si čistila zuby a všimla jsem si této bouličky u mandle viz fotka. Upřímně nevím, zda jsem ji měla nebo ne. (V krku mě nebolí, mám pouze rýmu a teď jsem dva týdny brala antibiotika)

Předem děkuji za odpověď

Boulička u mandle. Je to důvod k obavám?
hanka_12345
8. pro 2023

ja si myslim ze to je nejaka infekce,jedine dobry ze vas to neboli. ale ty mandle jsou zarudly a naky natekly, to bude k tomu. Aji ten lalůček, nebo jak se tomu říká..ten čípek co visi v krku je nateklej...to budou kamosi vsici 3

hanka_12345
8. pro 2023

ja kdyz mela anginu, mela sem ten lalucek taky tak nateklej a doktor me rekl ze mam kloktat ustni vodu paradontax a orofar pastilky. To me docela na to pomohlo. Prosite bych to desinfikovala hodne..treba i jox? proste nakej drijáček palivej na to bude nej :D ..a nebo slivovička
Mimochodem ty hrbolky - boulicky mivam taky pri angine nebo kdyz me jen boli v krku hodne

fifinka999_
autor
8. pro 2023

@hanka_12345 super, děkuju moc. ráno jsem tady plašila a měla už strach. zase je pravda, že ten krk mám takový “nateklý” a to přitom nejsem nemocná. není možné, že to mám z těch antibiotik? dobrala jsem je před 4 dny.

fifinka999_
autor
8. pro 2023

@fifinka999_ + do toho mám pocit zahlenění v nose. příští týden jdu na kontrolu kvůli antibiotikám, tak se rovnou pooptám😊

hanka_12345
8. pro 2023

to nevím s temi antibiotiky ale ta boulicka je urcite kamoska tady toho humace. Uz jen to ze se to objevilo zrovna kdyz je krk rudý 🙂 ja jich mivam i vice ale to uz je bolest jak blazen to uz mivam dost rozjety

fifinka999_
autor
8. pro 2023

@hanka_12345 občas teď poslední 2 dny vysmrkám malilinko krve, spíš jen takový hlen a občas v něm trošku krve. Myslíte, že to souvisí tedy s tou infekcí a proto to všechno?🙂

hanka_12345
8. pro 2023

no to taky obcas mivam. Muze to byt jak vice smrkate tak proste praskla naka zilka nebo tak, ja obcas vysmrkam zaschlou krev jakoby ale malinkato.
Pokud to nevalí tak bych to neresila asi.Nedavno se mi stalo ze mi ta krev opravdu fest valila, ale jsem tehotna a vygoooglila jsem ze v tehotenstvi se to proste stava, ac na to netrpim...a taky ziju :D pak uz se mi to nestalo

fifinka999_
autor
Autor odpověď smazal
fifinka999_
autor
8. pro 2023

@hanka_12345 tak oznamuji, ze se mi spustila dost ryma, takze nakonec budu opravdu nemocna…kazdopadne ta krev neni pri smrkani uz, jenom kdyz si dam kapesnik do te dirky, takze nejspise opravdu praskla zilka v nosu :DD

hanka_12345
9. pro 2023

@fifinka999_ 😄😄😄

hanka_12345
9. pro 2023

@fifinka999_ sem si vzpommela jak.sem mela naposledy.anginu, sem ten lalucek mela 3x tak velkej a sahal az k jazyku,to byl des😂😂 a pomohla me.na to jen slivka abych mohla spon chvilku polykat