icon

Bulka na zadní části krku. Nemáte s tím zkušenost?

saries
17. dub 2020

Ahoj prosím , nahmatala jsem si bulku na zadní části krku v levo ( pod uchem asi 3cm dozadu někde uprostřed) není moc hmatatelná když mám hlavu normálně , ale když ji nahnu dopravu a projedu prsty tak ji cítím . Nevím jak to popsat jak by přímo v tom trapezovem svalu. Nahmatam ji vždy když ležím a není pohyblivá .Mám dlouhodobě problémy s krční páteří , před cca 2 lety jsem byla na na magnetické rezonanci a nic tam vidět nebylo nevím jak dlouho ji tam mám . Mám s toho celkem depky ... V pondělí jdu k doktorovi ačkoli je teď tak blbá situace nevím kdy mě vezmou na nějaké vyšetření .Nemá s tím někdo zkušenost ? :(

aselluska
17. dub 2020

@saries může z být jen ztuhlý sval. Měla jsem mezi hlavou a krkem něco takového, vylezlo to jen při pohybu a bylo to na omak tvrdé a bolestivé. Tak snad je to i tvůj případ.

amemmait
18. dub 2020

@saries presne tam mam take bulku, v leve polovine krku cca 5cm od krcni patere a cca 5cm pod uchem, je to mizni uzlina, mam ji hmatatelnou porad uz od zakladni skoly, asi nejakych 15 let 😅 pokud se nezvetsuje/neboli/neozyva se, tak o nic nejde a proste tam jen takhle je - to bylo receno me 🤗

mandala
18. dub 2020

Podle mne taky uzlina, mě se takhle stále objevují na krku, po čase zase zmizí...

terezz29
18. dub 2020

Bez k lekari. S bulkama to neni sranda.

saries
autor
18. dub 2020

Ona to není úplně bulka je to půl bulka já nevím jak to popsat není prostě celá je jak by v tom svalu mám velké problémy s krční páteří disfunkci ... Skraceny sval na jedné straně přesně na té kde mám tu půl bulku nevím jak to popsat přesně úplná bulka to není .

shaun40
19. dub 2020

Jsem onkologicky pacient a ležela jsem z paní které nahmatala bulku kosmetička a nyní je to s ni pořád k ničemu.Absolutne te nechci děsit z 99% procent to bude banalita ale jdi se prosím te vyšetřit .Já jsem šla pozdě ale ne vlastni vinou lékař mi to zanedbal až tak že jsem začala metastázozvat. Každopádně díky chytre paní doktorce u nás v práci jsem nyní v pořádku ale dostávala jsem se z toho dva roky.A teť zakašlu a už jsem na nervy ☺.Všechno bude ok ale je lepší to mít potvrzené.😊

terezz29
19. dub 2020

souhlasím se @shaun40 , může to být banalita, ale taky nemusí, to posoudí jen lékař

saries
autor
19. dub 2020

Ano děkuji ☺️ jsem moc ráda že jste už v pořádku . Zítra jdu za panem doktorem . Moc děkuji za odpovědi

caesina
26. srp 2023

@saries dobrý den.. vim ze je to uz dlouho ale muzu se zeptat jak to dopadlo?