icon

Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?

pajda
26. kvě 2008

Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉

jara
17. únor 2012

@cuddle prosím Tě, řekni mi přesný termín od kdy do kdy jsi v lázních? Nevím totiž, jestli se do těch 28 dnech započítává také den nástupu nebo ne.

jara
17. únor 2012

tak už to vím..den nástupu se nepočítá.

jara
17. únor 2012

Holky, a odjíždí se asi po snídani, že??

sluniiickooo
17. únor 2012

Konečně dopis je doma.... 🙂) hurááááááá 🙂) budu teda na hotelu Goethe na dvoulůžaku se sprchou i wc a minibarem a telkou co víííc si přááát snad jen příjemnou a střelenou holčinu jako jsem jááá 😀 ještě jsem se chtěla zeptat pojede někdo vlakem jako já? a jaké si dáme poznávaci znamenííí 😉 že jsme to my 😀 já se tak těšíííííím ;)))

cuddle
17. únor 2012

@jara 29.1 - 26.2 jsou to proste 4 tydny prijela jsem v nedeli a v nedeli zase odjizdim

cuddle
17. únor 2012

@jara vyklidit pokoj do 10 hodin

berkana
17. únor 2012

@jara první den, když přijedeš, tak se ubytuješ, najíš, odbydeš si přijímací návštěvu u sester a pak máš volno. Druhý den jdeš k dr, tam to proberete, napíše jaké procedury budeš mít, je dobré, pokud tě zlobí třeba krční páteř (jako mě 🙂 ) nebo záda či pod. to říct a oni ti daj doplňkovou proceduru k tomu vhodnou. Poslední procedury máš pak den před odjezdem, což jsou cca 2. Během posledního týdne také výstupní vyšetření u dr. Poslední den máš snídani, do těch 10 vyklidíš pokoj a je na tobě kdy odjedeš. Závěrečnou zprávu si vyzvedáváš při odjezdu, ale nechá se domluvit, že ti jí dají den předem a můžeš jet už ten den předem večer, některé to tak dělají. Tak hezky si užij lázně a naber tam hodně síly 🙂 Je to fakt báječný relax 🙂

jara
17. únor 2012

Holky, mátě někdo zkušenost s lázeňským domem Göthe??

sluniiickooo
17. únor 2012

@jara ne ale jedu tam... tak uvidíme ;) nástup mám 28.2.

jara
17. únor 2012

@cuddle
@berkana holky, děkuju za vyčerpávající info!! 🙂 Záda mám taky v prdeli 😀 , tak si nechám předepsat nějaké cvíčo a masáže, jestli to bude možné..Berkana, a ty jsi byla na jakém lázeňském domě a kdy? Byla jsi spokojená?

jara
17. únor 2012

@sluniiickooo jé, tak mi sem pak hoď nějaké info prosím..vypadá to, že si předáme pokoj! 😀 😉

ahojkyholky
17. únor 2012

@jara Goethe je na hlavní třídě,vím o holčině co tam byly ubytovaná,ale víc nic,ona chodila s jinou partou ven.

berkana
17. únor 2012

@jara já byla loni přelom června/července. Byla jsem na indenpendenci od Belvederu. Spokojená jsem byla, pokojík byl takový studentský 🙂 ale pro jednoho člověka pěkně veliký. Mě to teda stačilo. Já mám problémy s krční páteří, takže jsem měla masáže, parafín, a měkou fyzioterapii. Bylo to super 🙂 Cvičení asi budeš mít mojžíšovou, ale je to ve skupince, takže takové protahování 🙂 také dávají cvičení v bazéně, ale tam jsem nebyla, jelikož když jsem měla konečně na to jít, tak jsem dostala ms 🙂 Takže nevím, jaký to bylo.

jara
17. únor 2012

@berkana tak paráda..a zatím žádné vedlejší účinky z lázní jako např. těhotenství?? Necháváte to na přírodě nebo jsi podstoupila po lázních umělko??

maudn
17. únor 2012

Ahoj já tam byla červenec-srpen 2011- po návratu jsem po týdnu otěhotněla🙂

maudn
17. únor 2012

@jara bydlela tam kamarádka- bydlení takové průměrné- koupelka pěkná, postel a nábytek takový historický🙂 jídlo prý dost šidili- omezná snídaně (ne švédské stoly), já byla v Metropolu a oběd, večeře na Savoy- naprostý luxus, Metropol nádhernej- spokojenost a Savoy taky luxus- tam bydlet ale vyjde hooodně draze oproti Metropolu

jara
17. únor 2012

@maudn po týdnu těhu??? Tý jo, tak to je paráda!!! 🙂 🙂 🙂 Velké povzbuzení pro nás všechny.. 🙂 Jak dlouho jste se snažili, jestli se můžu zeptat??
Jinak na jídle moc nebazíruju, jsem spokojený, nenáročný host..pokud to nebude tedy úplně k nepozření. Spíš se těším na všechny ty procedury a masáže a tááááák. .-)))

maudn
17. únor 2012

@jara byla jsem tam po mimoděložním, které jsem měla září 2010- operovano listopad 2010, snažili jsme se asi od ledna. (takže asi 8 měsíců od druhého snažení) V lázních jsem měla 3 týdny zpoždění- ale testy negativní, po návratu jsem to asi za tři dny dostala a pak už ne🙂)
Přiznám se, že ten měsíc ve Fr. byl mým nejkrásnějším měsícem v životě, poznala jsem super lidičky, užívala jsem každý den, pohárky, kafíčka, vínečka, trsání, horké bahníčko🙂

jara
17. únor 2012

@maudn tak to je hezká zpráva... 🙂
Na válení v bahně se těším nejvíc...a na masáže zad, nějak mě teď zlobí...a do Fitfora..a na vínečka..no prostě na všechno.. 😉 ty jsi měla 1-lůžko nebo 2-lůžko??

maudn
17. únor 2012

@jara dvojlůžku, se spolubydlící jsme si nesedli,ale konflikty jsme neměli,- a každej kdo tam byl mi potvrdil, že s člověkem na pokoji si tolik neuzil jako s "přespolními" 🙂 masáže jsem nedostala, všechno mi směřovali na pánev a prokrvení těla po operaci, ale závist na masáže ostatních samozřejmě byla- zašla jsem si na thajskou hodinku🙂

maudn
17. únor 2012

no a s partičkou, se kterou jsme si sedli jsem v kontaktu do dneška- super lidičky. A milovala jsem růžové vínko, 10 dnů tam se mnou byl i manžel, takže jsme pařili pak v 5 lidech a nemělo to chybu🙂

blazu
17. únor 2012

@sluniiickooo ahojky, taky jedu vlakem...no a to poznávací znamení??? Modrý kůň přece :D :D :D

sluniiickooo
17. únor 2012

@blazu a odkud? budu vyjíždět 27.2. kolem 22h. takže cesta bude záhul :\ Takže si mám na záda našít modrého koníka nebo se každého mám ptát na koňa? :DDDD začínám se těšit víc a víííc ;)))

blazu
17. únor 2012

@sluniiickooo já vyjíždím až 28 z Uherského Hradiště 🙂 S tím koněm - já myslela, že na něm každá přijedeme :D :D :D ty se začínáš těšit??? já z toho mám takové smíšené pocity čím dál víc :/ no snad se tam ale poznáme a bude to tam fajne 🙂

sluniiickooo
18. únor 2012

@blazu neviiim jestli by to ten kuun podemnou vydrzel takovou dalku :D smisene? Mas strah? Mesic je dlouhy a zaroven kratky ... Neboj jestli ti bude ouzko tak ti zvednu naladu 🙂)

janule21
18. únor 2012

@pupidu
@blazu
@luca77
@sluniiickooo
Ahoj holky, už jen 10dní a roztočíme to!!! Já už jsem si dala na ledničku seznam věcí, které nesmím zapomenout doma 😉

Jo a aby jsme se tam našly, tak si můžeme dát ten první den "rande" 😀 třeba 18hod u recepce, to už budeme mít po vstupní prohlídce. Co?????????

peggy12
18. únor 2012

@janule21 @pupidu @blazu @luca77 @sluniickoo Ahojky, nastupuji 28.2. do Belvederu, a jak to tady pročítám, tak jsem z vás jediná, kdo nemá parťačku, takže se ráda přidám v 18 hod. u recepce hotelu Dr. Adler. (pokud je myšleno toto místo). 😉

blazu
19. únor 2012

Ahoj holky , dobrý nápad s tím srazem 🙂

janule21
19. únor 2012

@pupidu
@blazu
@peggy12
@sluniiickooo
Ahoj holky, tak se na Vás budu těšit v 18hod u recepce hotelu Adler 🙂
Naše heslo: Modrý koník 😀

sluniiickooo
19. únor 2012

@blazu, @pupidu, @peggy12, @janule, včera jsem na to myslela, že bychom si mohly dat někde srazík... už se nám to kráááátiiii..... 🙂))

Strana