Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?
Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉
@anicka1211 anicko nepsali jsme si uz na emiminu? Ja jsem tam jako mafuli ☺
@anicka1211 mozna je to jen nahoda ale ☺ nejsi od Zabrehu?
@fizikova nene, na emiminu nejsem ještě 🙂
Holky co jste dělaly v lázních o volnu?
@linusha is c
Chodila jsem na prochazky do bazenu do baru po pramenach atd
@fizikova předpokládám že chladněji bude. Já budu muset balit s rozumem protože pojedu sama vlakem takže jej musím unést a musí se mi to vlézt do nepříliš obrovského kufru. Bereš si i nějaký společenský oděv např. šaty, kostýmek atd? Tak super aspoň mám představu co budem dělat. 🙂
Holky tak ja sebou beru nejakou sukni, je tam divadlo, tak treba ho navstivime🙂
@linusha ja taky prave jedu vlakem...spis sportovni obleceni ...jak mas velky kufr? Ja asik 67*40*27 ale prave premejslim jesli vzit od kamosky o fous vetsi...pak rifle a tricka kdybychom naaaahodou sli na pivo, vino, disco bo tak ....saty, kostymek neeee ja nejsem divadelni typ a ani takovy ty tanecky mi nic nerikaj 😐 kolik ti je ? Me 36
@mzat1 @fizikova http://www.divadlofl.org/program-divadla
holky když jste z Moravy pojedete během pobytu domů? Nebo tam budete celou dobu jako já. Přemýšlela jsem že se kouknu i po okolí 🙂
@linusha domu nepojedu ....a ani manzel mi nedojede 😐ma v tom terminu zrovna sluzebky v zahranici :( chudak ja 😅😅😅 no po okoli bych tez koukla ...neco vymyslime ...prochazky po pramenech a klidne vylet nekam dal ....ja chci i bazen obcas dat .....myslim ze nudit se nebudem ☺ tobe manza prijede?
@mzat1 to ja prave nevedela ze musim 😐 v Klimkovicich nebylo poreba....no a tady mi po 14 dnech po podani na pojistovnu prisel dopos ze mam 17.9 nastup na Jeseniusu v dvouluzkaci se zachodem na pokoji a sprchou na patre 😐 tak jsem tam volala ze bych si doplatila jiny hotel ...bohuzel v tento termin meli ale vse plne az do pulky rijna

@kuzle39 jasně 🙂. Už se tam těším, že si fakt odpočnu. Jak tam dojedeš, tak piš, jak se ti tam líbí a tak celkově, ať tady víme, než pojedeme i my 🙂.
kuzle39 fizikova Jak dojedu holky, tak se ozvu a musíme se potkat 🙂 všechny 🙂