icon

Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?

pajda
26. kvě 2008

Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉

anicka1211
6. zář 2017

@kuzle39 jasně 🙂. Už se tam těším, že si fakt odpočnu. Jak tam dojedeš, tak piš, jak se ti tam líbí a tak celkově, ať tady víme, než pojedeme i my 🙂.
kuzle39 fizikova Jak dojedu holky, tak se ozvu a musíme se potkat 🙂 všechny 🙂

linusha
6. zář 2017

@kuzle39 tak spolu se mineme.

A Vás ostatní moc ráda poznám 🙂 🙂

fizikova
6. zář 2017

@anicka1211 anicko nepsali jsme si uz na emiminu? Ja jsem tam jako mafuli ☺

fizikova
6. zář 2017

@anicka1211 mozna je to jen nahoda ale ☺ nejsi od Zabrehu?

anicka1211
6. zář 2017

@fizikova nene, na emiminu nejsem ještě 🙂

linusha
6. zář 2017

Holky co jste dělaly v lázních o volnu?

fizikova
6. zář 2017

@fizikova tak to jo ☺a jak jedes? Ja Pendolinem z Olomouce ...akorat teda holky muuuuzete mi rict do ceho se balite ? A co ? Tam asi bude chladneji,ze? Mam pocit ze mi lodak nemuze stacit 😅😅😅

fizikova
6. zář 2017

@linusha ja byla v Klimkovicich loni v listopadu a chodili jsme na prochazky obcas kafe bo vecer vinko ☺ zalezi kdo co ma rad ...

odvalilova25
6. zář 2017

@linusha is c

odvalilova25
6. zář 2017

Chodila jsem na prochazky do bazenu do baru po pramenach atd

linusha
6. zář 2017

@fizikova předpokládám že chladněji bude. Já budu muset balit s rozumem protože pojedu sama vlakem takže jej musím unést a musí se mi to vlézt do nepříliš obrovského kufru. Bereš si i nějaký společenský oděv např. šaty, kostýmek atd? Tak super aspoň mám představu co budem dělat. 🙂

mzat1
6. zář 2017

Holky tak ja sebou beru nejakou sukni, je tam divadlo, tak treba ho navstivime🙂

fizikova
6. zář 2017

@linusha ja taky prave jedu vlakem...spis sportovni obleceni ...jak mas velky kufr? Ja asik 67*40*27 ale prave premejslim jesli vzit od kamosky o fous vetsi...pak rifle a tricka kdybychom naaaahodou sli na pivo, vino, disco bo tak ....saty, kostymek neeee ja nejsem divadelni typ a ani takovy ty tanecky mi nic nerikaj 😐 kolik ti je ? Me 36

fizikova
6. zář 2017

@linusha spis tam ma byt sly ☺

fizikova
6. zář 2017

@linusha odkud jsi? Ja z Ol a jedu Pendolinem ☺

linusha
6. zář 2017

@fizikova je mi 26, kufr jsem zatím neměřila, ale loďák to není 😀

linusha
6. zář 2017

@fizikova z Brna, ale vlakem pojedu až z Pardubic Pendolinem

mzat1
6. zář 2017

@fizikova taky na divadlo nejsem, ale jedna sukne me nezabije a treba budou davat neco fajn, clovek nikdy nevi. Hlavne sport hadry. Jinak ja mam uplnou hruzu s balenim. Pradelna je tam pry dost draha a cokoli si nevyperu kdyz nemame zehlicku😒

linusha
6. zář 2017

@mzat1 @fizikova http://www.divadlofl.org/program-divadla

holky když jste z Moravy pojedete během pobytu domů? Nebo tam budete celou dobu jako já. Přemýšlela jsem že se kouknu i po okolí 🙂

mzat1
6. zář 2017

@linusha urcite domu nepojedu. Manzel na ten posledni tyden dojede za mnou, mame to jako nahradu za dovolenou

fizikova
6. zář 2017

@mzat1 jj nezabije a ok vezmu teda sukni☺ no pradel a he hodne draha cca 100Kc kus obleceni jsem v jakesik diskuzi vycetla ...no s tim zehlenim mas pravdu 😐

fizikova
6. zář 2017

@linusha domu nepojedu ....a ani manzel mi nedojede 😐ma v tom terminu zrovna sluzebky v zahranici :( chudak ja 😅😅😅 no po okoli bych tez koukla ...neco vymyslime ...prochazky po pramenech a klidne vylet nekam dal ....ja chci i bazen obcas dat .....myslim ze nudit se nebudem ☺ tobe manza prijede?

mzat1
6. zář 2017

@fizikova prave. U me to vypada ze me povezou, tak to vidim na dva kufry😲, neumim se balit s par vecma. Zpatky mi s nima pomuze drahy

linusha
6. zář 2017

@mzat1 ty a musí se to někde předem hlasit že za tebou přijede? Za mnou by totiž chtěli přijet naši ke konci pobytu na pár dní, taky to budou mít jako dovču.

linusha
6. zář 2017

@fizikova koukám že toho máme dost společného 😀 I můj muž bude totiž na služebce v zahraničí takže za mnou určo nedojede. A na bazén chci taky chodit.

mzat1
6. zář 2017

@linusha ne jen musi mit ubytko. Informovat specialne nemusis.
Taky chci chodit plavat i na tu jejich posilku

fizikova
6. zář 2017

@mazat1@linusmaza holky super tak snad si sednem...i kdyz ja vyjdu s kazdym 😉 ja teda chtela lepsi ubytko(coz my nevyslo) ale nechtela jsem jednoluzak...ja bych sama zblaznila asi 😅😅😅 za mnou by mela prijed kamoska na par dni ☺

mzat1
6. zář 2017

@fizikova ja si to domlouvala hoodne dopredu a taky sem chtela uz v pulce zari, co uz. Hold je to jak to melo byt

fizikova
7. zář 2017

@linusha @mzat1 holky jinak ja jsem Martina at se zname aspon jmenem 😉

fizikova
7. zář 2017

@mzat1 to ja prave nevedela ze musim 😐 v Klimkovicich nebylo poreba....no a tady mi po 14 dnech po podani na pojistovnu prisel dopos ze mam 17.9 nastup na Jeseniusu v dvouluzkaci se zachodem na pokoji a sprchou na patre 😐 tak jsem tam volala ze bych si doplatila jiny hotel ...bohuzel v tento termin meli ale vse plne az do pulky rijna

Strana