icon

Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?

pajda
26. kvě 2008

Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉

anya
3. čer 2011

@berkana Prosimtě, já volala už dvakrát 😀 Nechci zase moc prudit, abych je nenaštvala... Ale dneska tam zavolám... dám vědět. Drž palec! 🙂

irinka
3. čer 2011

@anya Já také držím palce, ale když i mě to schválili podruhé, tak tobě určiotě taky 🙂 Tak pak dej echo, jak jsi dopadla 🙂 Doufám, že se tam potkáme 🙂

berkana
3. čer 2011

@irinka Já brusle nemám ☹ Tady jsou totiž silnice na ně dost nevhodné, samé díry, takže by se člověk spíš zmrzačil.I když vlastně možná někde co kdysi dostal brácha k vánocům, takový s tvrdými kolečky. Akorát jsem na nich stála asi tak 3krát, takže brzdění a tak neovládám 🙂) Hm, uvidím, tak to možná zkusím si tam ještě zavolat a vyzjistit to🙂 Ještě uvidím a popřemejšlím 🙂

berkana
3. čer 2011

@anya To je zajímavé, tě asi schválně déle napínají, tak držím palce, ať ti to už dneska řeknou 🙂

anya
3. čer 2011

Holky tak zase nic!!! Říkali do tří týdnů, což je dneska. Ale prý se k tomu dostanou začátkem příštího týdne... Je to na nervy, mám už rezervaci na Isisu na 15., chtěla jsem jet ještě před prázdninama ☹

berkana
3. čer 2011

@anya no to tě teda pěkně napínají, aby ti to pak stihli poslat z lázní ohledně nástupu. Ty jo, těm u vás to teda trvá.¨ ☹ Tak na tebe budu myslet, aby jsi to už měla potvrzené 🙂

irinka
3. čer 2011

@anya Ahoj, co jim na tom trvá tak dlouho... 😖 Já tam ve čtvrtek posílala nějaký papíryy emailem a ta pani že to reviznímu dá v pátek a v úterý se to posílalo do lázní.....Jinak ten zvací dopis lze poslat i emailem, takže by se to kdyžtak řešilo takhle, věřím, že to klapne 🙂
@berkana Já taky nejsem na brusle přeborník, ale chci se to pořádně naučit a je tam jedna taková pěkná cyklostezka, tak si tam namlátim čumák 😀

berkana
3. čer 2011

@irinka tak já je zkusím taky najít a trochu oprášit 😀 at si nenameleš kdyžtak sama 😀 A na kolo se asi vykašlu 🙂 No uvidím. JInak jsem si už něco s sebou koupila a začnu příští týden probírat prádlo, abych si udělala nějaký soupis 😀

irinka
3. čer 2011

@berkana Super, já budu ráda, když budu mít někoho "do party" 🙂 tak určitě pohledej, víš jak - kdo hledá najde 😀

anya
4. čer 2011

@berkana @irinka Holky dík že mi tak fandíte 🙂 Já budu volat v úterý a pokud pořád nic, přesunu rezervaci, ale blbý je, že už mají dost plno... stejně mám takový tušení, že to neklapne ☹

@berkana už máš termín?

misahe
4. čer 2011

Ahojky holky, příští úterý nastupuju do lázní. Hotel Isis. Nenejade se tu náhodou moje budoucí spolubydlící 😉 A nevíte jak je to s netem na pokoji? Díky

radulka1
4. čer 2011

@misahe s netem na pokoji nepočítej 😢 wifi je u recepce nebo pak tam je jeden počítač s netem na baru

irinka
4. čer 2011

@misahe Jojo, já byla na Belvederu, a je to tam úplně stejně jak píše Radulka, navíc net docela dost "padal", a tak jsem chodila do knihovny, tam je super 🙂
@anya Budu držet pěsti, ať to klapne asejdeme se tam všechny tři 🙂

berkana
4. čer 2011

@irinka No já vím, kde jsou, jen je v těch botách najít 😀 pač tam jsou boty uplně všech a vem si, že to je od 6 lidí a dětské 🙂 Jen je budu muset omejt pořádně a oprášit od pavouků 😀

@anya no neboj, uvidíš jak to dopadne a to je pravda, plný to maj už přes léto hodně.

@misahe jj, s tim netem jsem se ptala a taky mi bylo řečeno že wifi jen na recepci (Belvedere jedu do dependence jeho Jesenius)

misahe
4. čer 2011

@irinka@berkana@radulka1 děkuji za odpovědi. Koukám, že se domlouváte na brusle. Je tam nějaká dobrá trasa? Přemýšlím jestli si je tam taky nevzít 🙂

irinka
4. čer 2011

@berkana Ahojky, tak času je na hledání dost 🙂 ale fakt budu ráda když je najdeš a hlavně bez pavouků, jinak nikam nejdu 😀
@misahe Ahoj, jojo je tam pěkná trasa, spoustu lidí tam jezdí na bruslích 🙂

berkana
5. čer 2011

@irinka s těma pavoukama právě bych taky nebrala 😀 No času je dost, ale relativně🙂 ono mi to uteče rychle, pač toho mám ještě ted dost vyřídit a tak🙂

@misahe jo to já nevím, já tam ještě nebyla 😀 ale jak píše irinka, tak asi bude 😀

irinka
5. čer 2011

@berkana Jojo, on si člověk řekne, že je pořád času dost a ono to uteče 🙂 já mám před sebou ještě 3 zkoušky, takže mám aspoň o zábavu postaráno 😀 a k tomu nějaké vyřizování,ale stejně - už aby bylo 28.6. 😀

berkana
5. čer 2011

@irinka jj, to je pravda 🙂 uteče ale už aby to bylo 🙂 no jo no, holt si to ted musím trochu rozplánovat, taky dojít k dr pro potvrzení na up, abych to měla v pořádku🙂 Připravit tu příteli věci, aby mohl přežít 😀 a tak 🙂

irinka
5. čer 2011

@berkana Taky jsi na pracáku? To jsme na tom stejně, ale naštěstí mám chápavou pani, takže když jí řeknu, že jedu do lázní, tak mě dá pozvání až po lázních a nemusim mít žádný potvrzení 🙂 manža bude jezdit přes týden k našim na jídlo a o víkendech za mnou 🙂 doufám 😀

berkana
6. čer 2011

@irinka jj jsem, no já přestupuji k jiné a mám návštěvu až někdy 25.6. takže jí tam musím omluvenku dát, pač aby nebyly problémy, ale jinak je to v pohodě. Jelikož my bydlíme zatím u přítelovo rodičů (na podzim se už budem stěhovat do vlastního 🙂 ) tak jsem mu něco navařila do mrazáku, nebo teda navařuji, ale předpokládám, že tam toho spousta zůstane, jelikož, když jsem byla na tři měsíce v Irsku u segry, tak většina v mrazáku taky zůstala🙂 On má mámu doma, pač marodí, takže taky bude chodit pro jídlo k ní, to je mi jasné. 🙂 Já to vidím tak, že za mnou přijede jeden víkend, pač je to docela dálka a on tak nerad cestuje 🙂

irinka
6. čer 2011

@berkana Jasný, tak když se přestupuje a je to už domluvený na 25. tak oni chtějí potvrzení. Doufám že nám klapne počasí 🙂 Zítra už by měla znát verdikt i Anya, tak doufám, že se tam potkáme všechny tři 🙂

berkana
6. čer 2011

@irinka No to doufám, že se počasí nějak nepokazí🙂 Taky doufám, že zítra už bude vědět a řekne nám, že jede 🙂

merrel
6. čer 2011

Ahojky holky,

tak zítra mám nástup 😵 😵 😵 hurááá ..
beru i kolo i brusle takže kdybyste chtěly, až tam budete ozvěte se, ráda se přidám 😉 😉 😉

berkana
6. čer 2011

@merrel ahoj, tak to je super😀 určitě se ozvem, já nastupuju toho 21týho, tak až se trochu rozkoukám tak se ozvu 🙂

irinka
6. čer 2011

@berkana Já měla loni fakt hezky, a doufám, že letos to bude stejný 🙂

@merrel Ahoj, já nastupuju 28.6. takže to už budeš skoro na odjezdu, ale i tak můžeme dát srazík 🙂

merrel
6. čer 2011

holky až tam budete tak se ozvěte a určitě zajdeme na kafčo 😵 😵 😵

berkana
7. čer 2011

@irinka jj, taky doufám 🙂

petra_nka
7. čer 2011

Ahoj holky, chtěla bych se připojit k těm, co se právě chystají do Františkových Lázní. Přišel mi souhlas na lázně, teď čekám na termín. Můžu se zeptat, za jak dlouho vám přišel termín nástupu?
děkuji Petra

irinka
7. čer 2011

@petra_nka Ahoj, já měla termín domluvenej předem, už když jsem dávala k mudře papíry jsem věděla termín. Takže nevím, jak dlouho jim to trvá v lázních...ale dej vědět kdy pojedeš, ať se nás tam sejde víc a víc 😀

Strana