icon

Co znamená hodnota 60x40 ve zprávě lékaře?

23. črc 2025

Děkuji za vaše vysvětlení .Lékařská zpráva viz foto .Moc tomu nerozumím .Je to zpráva maminky ta prd ví musíme čekat na krev pak bude odeslána dál .Ale co to je těch 60x40 ? Děkuji mám strach

Co znamená hodnota 60x40 ve zprávě lékaře?
anonym_a6b0e3
23. črc 2025

@anonym_autor lékařka píše, že tam vidí něco velikosti 6x4 cm, ale že úplně není vidět, co to je a proto žádá další vyšetření. Ať je to, co je to, držím palce.

autor
23. črc 2025
@anonym_a6b0e3

@anonym_autor lékařka píše, že tam vidí něco velikosti 6x4 cm, ale že úplně není vidět, co to je a proto žádá další vyšetření. Ať je to, co je to, držím palce.

@anonym_a6b0e3 děkuji moc , to čekání je nejhorsi

barulina
23. črc 2025

@anonym_autor hypoechogenni znamená rozvětveného tvaru, jakože to není kolečko, ale třeba hvězdice, nevím jal to lépe popsat. Mam hxpoechogenni útvar na štítné žláze, je to uzel. Většinou cysty, nestresovala bych. Hemagliom to raky může být, ten mám na ledvině.

barulina
23. črc 2025
@barulina

@anonym_autor hypoechogenni znamená rozvětveného tvaru, jakože to není kolečko, ale třeba hvězdice, nevím jal to lépe popsat. Mam hxpoechogenni útvar na štítné žláze, je to uzel. Většinou cysty, nestresovala bych. Hemagliom to raky může být, ten mám na ledvině.

Jinak jednomu cyst v páteřním kanale mam 6 cm velkou

autor
23. črc 2025
@barulina

@barulina děkuji moc 🙂