icon

Co znamená šedivý povlak po extrakci zubu?

lucie2726
16. srp 2025

Ahojky,byla jsem ve čtvrtek na trhání stoličky šestky dole, druhý den jsem měla horečku bolesti kloubů,bolesti v zádech a okolí vaječníku + záblesky před očima. Ale dneska v sobotu jsem si všimla na zubů Šedivého povlaku,že tam není krevní sraženina. Tak se bojím zánětu.

Co znamená šedivý povlak po extrakci zubu?Co znamená šedivý povlak po extrakci zubu?Co znamená šedivý povlak po extrakci zubu?
1pomnenka
16. srp 2025

Normální, vždyť je to 2 dny od vytržení, nevím, co jsi čekala. Pokud se ti něco nezdá, škubání v dásni, neustálá bolest, zajeď si na zubní pohotovost. Bolest okolo vaječníku rozhodně nesouvisí s vytržením zubu.

lucie2726
autor
16. srp 2025
@1pomnenka

Normální, vždyť je to 2 dny od vytržení, nevím, co jsi čekala. Pokud se ti něco nezdá, škubání v dásni, neustálá bolest, zajeď si na zubní pohotovost. Bolest okolo vaječníku rozhodně nesouvisí s vytržením zubu.

@1pomnenka Já právě nevěděla jestli tam má být krevní sraženina několik dní nebo jen jeden den, a tohle šedivý se bojím jestli to není zánět

cilkat
17. srp 2025

Tohe je strup rozmočený slinama. Taky mě to minule vyděsilo, ale přímo rána po vytržení zubu vypadá ok.