icon

Dlouhá menstruace. Jak dlouho ještě může trvat?

nikolaru
21. říj 2020

Jsem 4 měsíce po císaři a dostala jsem ms a stále jí mám a ještě neskončila jak mile mi začla nasadila jsem antikoncepci .. už to je 12dni co jí mám a ještě nic .. jak dlouho může trvat ?? .... Už to je moc dlouhý ☹️🤦

areh
21. říj 2020

@nikolaru mě treba antikoncepce po porodu strašně rozhodla cyklus. MS trvala třeba 14 dní, někdy týden a za 14 dní znovu. Možná jen trvá než se ti cyklus srovná...

eleanora84
21. říj 2020

Nevim tedy jak po porodu, ale já si antinu nasazovala už asi 4x a pokaždé mám od MS až do MS silné špinění, doslova mám celý měsíc MS, po druhé MS už to vždy přestane..

denisahlavicova
22. říj 2020

@nikolaru já ji dostala týden po skončení sestinedeli a měla jsem intenzivní krvácení,které skončilo přesně za 14 dní. Další měsíc už byla normalne

evulinkab
12. dub 2025

Dobrý den, obnovuji diskuzi.
Začala jsem před 14 dní brát antikoncepci ( je mi 39 a HA jsem nebrala 20 let ), musela jsem kvůli silnému krvaveni a cyste, že by mohla zmizet.
Dnes je to tedy 14 dní a stále krvacim, rozhodně ne málo. Byla jsem s tím u Doktorky před 2 dny, řekla, že mám vydrzet, že to chce trpělivost, že si tělo musí zvyknout.
Ale já už jsem z toho psychicky na dně, krvacim poměrně dost. Stalo se to někomu, že krvacel při brání HA takto ( nejedná se o spineni, ale opravdu střední intenzity krvaceni, někdy i horsi)