Drmek. Způsobuje silnější menstruaci?
Ahoj, chtěla bych se zeptat na užívání drmku. Nasadila jsem ho minulý cyklus 6dc, menstruaci jsem dostala po 25 dnech. Drmek jsem užívala i při menstruaci - čili v kuse nějakých 25 dnů. Dnes jsem 6.den cyklu a místo aby menstruace skončila, tak se znovu silně rozjela.
Máte někdo takovouto zkušenost s drmkem? Že místo aby pomohl, tak udělal ještě větší paseku? Dnes jsem si ho už nevzala. Díky za odpovědi.
Mě naopak kontryhel menstruaci "vypnul" úplně - asi na tři cykly. Holt to jsou látky, které tělo vnímá jako hormony, a může na ně zareagovat různě.
@cilkat ja si prave myslim, ze jsem si udelala silenou paseku v tele a ted nevim, jak z toho ven :(
@aisha147 POkud ho užíváš jen měsíc, tak tam žádná "šílená paseka" nebude ... myslím, že "aby na něj tělo zapomnělo" bude trvat maximálně další cyklus. Ale je také otázka, proč jsi ho uživat začala. Tyhle bylinný věci se obvykle doporučuje užívat prostě pár měsíců, než si sednou... A i pak můžou nesedět, no. Pokud se vyloženě rozjela "na plno" menstruace znovu v době, kdy měla končit, tak nevím, jestli "ti to za pokračování v pokusu stojí".
@aisha147 POkud ho užíváš jen měsíc, tak tam žádná "šílená paseka" nebude ... myslím, že "aby na něj tělo zapomnělo" bude trvat maximálně další cyklus. Ale je také otázka, proč jsi ho uživat začala. Tyhle bylinný věci se obvykle doporučuje užívat prostě pár měsíců, než si sednou... A i pak můžou nesedět, no. Pokud se vyloženě rozjela "na plno" menstruace znovu v době, kdy měla končit, tak nevím, jestli "ti to za pokračování v pokusu stojí".
@cilkat ja predtim prave uzivala bylinne tinktury, ktere mi to rozhodily, ze jsem krvacela uprostred cyklu, prisla jsem o ovulaci a nebo mela MS po 17 dnech, tak jsem doufala, ze mi to ten drmek spravi, je mi 42, takze sem jej chtela na pocinajici problemy perimenopauzy, jako treba silnejsi menstruace, spineni atd. Kazdopadne drmek sem vcera vysadila a v uzivani nepokracuju
@cilkat ja predtim prave uzivala bylinne tinktury, ktere mi to rozhodily, ze jsem krvacela uprostred cyklu, prisla jsem o ovulaci a nebo mela MS po 17 dnech, tak jsem doufala, ze mi to ten drmek spravi, je mi 42, takze sem jej chtela na pocinajici problemy perimenopauzy, jako treba silnejsi menstruace, spineni atd. Kazdopadne drmek sem vcera vysadila a v uzivani nepokracuju
@aisha147 Chápu, mě sednul ten čaj Kontryhel + žebříček (vyloženě sušený bylinky od Grešíka a vařit čaj), ale bylo to rovnání hormonů po porodu a zároveň při kojení. Řešila jsem příšerný výkyvy nálad a ovulační krvácení, no. Ale jak píšu, mimo jiné to meses na čtvrt roku vypnulo úplně. A nevím, jestli do toho jít, když už dvakrát něco nesedlo.