icon

Gastroskopie - jak to probíhá?

wafelka
8. únor 2019

Ahoj... Je tu někdo kdo byl?? Může mi popsat průběh a osobní zkušenost.... Mám 22 měsíční dvojčata.... Budu schopná se po vyšetření o holky běžné starat?? Ještě mě zajímá pojedu sama autem... Takže zkušenosti bez uklidnujicich léků či injekci a jake to bylo po vyšetření v pohodě... Žádné zdravotní komplikace?? Mám strach.... Děkuji moc.

Strana
z2
wafelka
autor
10. únor 2019

Děkuji vám všem za vaše zkušenosti... Moc jste mi pomohli...... Alespoň jste mě trošku uklidnili... Dekuji

lastovenka
10. únor 2019

Já na tom byla taky. Ten spray do krku stříkaji každýmu, aby to tolik necítil, každopádně mě byl docela nanic, protože jsem to stejně dost cítila. Každopádně jsem se nechala trochu oblbnout i léky, protože jsem z toho bylo příšerně vystresovaná, a bylo to pak ok. Po oblbnutí se doporučuje odvoz, protože přece jen je trochu člověk ovlivněnej léky, nicméně já se cítila naprosto ok do 10 minut po vyšetření a celej den jsem pak byla nějaká naspídovaná nebo co🙂 A podle mě jsem ani odvoz nepotřebovala, protože bych se 1000 odvezla sama. Každopádně se neboj, je to rychlý vyšetření, jediné co je nepříjemné je ten dávící reflex, ale ten má každý a v pohodě se to zvládneš!

wafelka
autor
11. únor 2019

Kolik vám bylo let když jste toto vyšetření absolvovali??me bude 42 a jsem kuřák.....

puhelin
11. únor 2019

@wafelka 18, nekurak. Jeste jsem byla na kolonoskopii a enteroklyze. Zjistili mi Crohnovu chorobu

wafelka
autor
18. únor 2019

Takže gastroskopie proběhlase sprejem v krku.. Bylo to úplně v pohodě... Lepší než zubař, bolestivé to vůbec není trvá to do 5ti minut a jsem plně funkční a hlavně klidná... Nic se nenašlo pouze mi nedomyka klapka u jícnu... Takže pro všechny co budou podstupovat a hledat nějaké další informace.... Za mě můžu říct je to opravdu v klidu nebojte se je to jen o hlavě.... Hodně zdraví všem

Strana
z2