icon

Gynekológ, viete o dobrom? České Budějovice

zoana
5. dub 2017

Ahoj, rada by som zmenila svojho doktora. Neviete o nejakom dobrom? Ideálne ak by to bola žena?

Ďakujem

luciehutt
5. dub 2017

Ženu znám Dobrou pouze v Č. Krumlově. Jinak za mě pan Doktor Neruda. Je z Krumlovské nemocnice, dříve dělal v Budějovicích a stále tam má u někoho ordinaci na pár hodin do týdne, jen nevím kde a u koho 🙂. Je to skvělý doktor.

kajalka
5. dub 2017

V žádném případě Mudr, Bosákovou, jde jen po prachách.

skit
5. dub 2017

Nevim, zda ji napisu spravne a pokud pribira, ale jsem spokojena s pani dr Hauiovou, ordinaci ma na sidlisti Sumava.

cizinkaa
5. dub 2017

Do Budějc jezdím 120 km za MUDr. Trnovcem. Sic to neni žena, nikdy ho nevyměním, i kdybych měla lítat z druhýho konce světa. :D

luciehutt
5. dub 2017

Kamarádka chodí k MUDr. Hořejší u Polikliniky Jih a také si ji chválí

zoana
autor
5. dub 2017

všetkým vám ďakujem za odpovede

@ luciehutt a tá doktorka z ČK sa volá ako? Dobrá, alebo to je len preklep?

@ skit @ cizinkaa na týchto dvoch som počula veľmi dobré referencie. Obidvom som volala, ale neberú, majú plno ☹

luciehutt
5. dub 2017

@zoana MUDr Římanová v Urbinske ulici. Chodí k ni moje mamka. A je také Slovenka 😊😊

luciehutt
5. dub 2017

@luciehutt A je také dobra 😊

marenkav
5. dub 2017

@luciehutt Doktor Neruda ordinuje vždy v pondělí na medigynu u dr.Pechy v Metropolu. Já jsem s ním také spokojená 🙂

luciehutt
6. dub 2017

@marenkav Díky ta info. 😊 Je vážně skvělý 😊

zoana
autor
6. dub 2017

@luciehutt @marenkav ďakujem za odpovede. Už som ich obvolala asi 10 a nikto neberie. Tak nakoniec asi budem rada, keď nájdem vôbec niekoho.

vineta
6. dub 2017

@zoana Chodila jsem x let k MUDr Tůmovi (GynMed CB), a víceméně spokojenost- ale řešila jsem s ním jen prevenci. Ale nevím, jestli bere nové pacientky.

fallingstars
6. dub 2017

Chodím k MUDr. Švecovi na Polikliniku Sever a jsem s ním moc spokojená. Jestli bere, to netuším.

zoana
autor
6. dub 2017

@vineta @fallingstars ďakujem, ani jeden neberie

luciehutt
6. dub 2017

@zoana Ani v Krumlově? To mě mrzí, snad někoho co nejdříve seženete.

zoana
autor
6. dub 2017

@luciehutt v Krumlove som zatiaľ volala tej Římanovej a tá by ma zobrala, ale najskôr by ma mohla vidieť v červenci.

A dôvod, prečo chcem meniť doktora je ten, že momentálne ho mám vo Volaroch /pracovala som v tých miestach, tak to nebol problém/. Ale teraz som druhý krát tehotná a s cestovať tam s malou nie je nič moc.

luciehutt
7. dub 2017

@zoana Můžeš sušit ještě zavolat k Nerudovi do nemocnice na gyndu. Třeba ještě bere tam. Je tam super sestra, mohla by tě dat na dřív. Napiš mi případně do zprávy a poslu ti číslo.

luciehutt
7. dub 2017

*zkusit 🙂