icon

Jak pomocí bylinek vyvolat opožděnou menstruaci?

petra993
7. bře 2024

Ahoj mám spozdeni byla jsem v nemocnici, takže kapačky. Léky atd atd. Menses spozdeni dostávám 3nebo 4 v měsíci.. Těhotenství to není.
Čím vyvolat prosím. Heřmánek. Nebo kontryhel díky

rosalindamelinda
7. bře 2024

U obvodního gynekologa vám můžou dát tzv. vyvolávačku - jedná se o injekci Agolutinu. Je to progesteronový preparát na vyvolání ms krvácení. Po této injekci se obvykle dostaví krvácení do několika dnů, od 5-7 dnů. Nemyslím si, že by na to pomohly jenom bylinky. Někdy musí místo přírodní léčby nastoupit rovnou hormony.

petra993
autor
7. bře 2024

@rosalindamelinda ok počkám nechci teď hned někde lítat. Dnes jsem teprve přijela z nemocnice

adelisss
7. bře 2024

Používala jsem pelyněk a drmek, ale bylinky většinou nefungují ze dne na den.

petra993
autor
7. bře 2024

@adelisss vím vím

petra993
autor
9. bře 2024

@petra993 pořád nic achjo

adelisss
9. bře 2024

@petra993 Možná to chce jít na tu injekci, i když s ní zkušenosti nemám. Loni jsem právě měla hodně rozházeny cyklus asi kvůli stresu. A když jsem celý měsíc 3x denně používala tinkturu z drmku, tak jsem menses dostala přesně po 28 dnech. Ale každému to fungovat nemusí. Taky jsem doma měla pár let zpátky víno z pelyňku černobýlu, které jsem pila týden před menstruací. Akorát ani jedna bylinka se nesmí užívat v těhotenství, protože zvyšují riziko potratu.

petra993
autor
9. bře 2024

@adelisss asi ano. Tohle se mi nestalo vždy přesně. Max 1-2 dny, ale tohle je týden.
Dokonce mám příznaky. Bolest v nohou. Zimnice.
To vždy přijde

kubesovaadelka
9. bře 2024

@petra993 ještě mě pomáhá buď horká vana, když nebyla vana, tak horkou ( jak každý snese, samozřejmě né se popálit) vodu do pet láhve a položit na podbřišek. To mi pomohlo vždy nejvíc, ale každé tělo je jiné

petra993
autor
9. bře 2024

@kubesovaadelka děkuji všem za radu. Holky. Přeji krásný víkend. Snad to pomůže něco. Dám vědět.

petra993
autor
10. bře 2024

srdíčko je ode mě :-* prosím zkušenosti mám čaj malinik a mám ještě mastodynon. Tohle je asi spíš pro těhotné že? No jaký s tímhle máte zkušenosti prosím..

kubesovaadelka
10. bře 2024

@petra993 děkuji 🥰 mě vždy zabralo to teplo, horká vana, pětka, sport. Víc nebyla třeba tak snad poradí ještě někdo

petra993
autor
10. bře 2024

@kubesovaadelka Heřmánek ted piju, tak snad ten.

petra993
autor
16. bře 2024

@petra993 tak příští týden v pátek jedu na gynekologii
Doktorka mi řekla že mám pít kontryhelovy čaj tak uvidím. Snad dostanu menstruaci do ty doby.
Ach jo

kubesovaadelka
16. bře 2024

@petra993 joo, snad to dobře dopadne ☺️

petra993
autor
20. bře 2024

@kubesovaadelka tak dneska jedu na gyndu doktorka mi volala teď ráno, že mám okamžitě přijet.

kubesovaadelka
20. bře 2024

@petra993 tak napiš jak si dopadla

petra993
autor
20. bře 2024

@kubesovaadelka injekce na vyvolání mám ten agolutin
Menses se nejspíš kapackama a lekama zasekla

Prosím jaký máte zkušenosti za jak dlouho menses přišla?? Atd atd díky.

kubesovaadelka
20. bře 2024

@petra993 tak to jo, já na vyvolávačce nikdy nebyla tak snad někdo jiný poradí

petra993
autor
20. bře 2024

@kubesovaadelka tak jsem to teď dostala fakt rychlý. Injekce byla v 1 možná byla zbytečná asi
Nevadí.

kubesovaadelka
20. bře 2024

Asi tělo potřebovalo popostrčit 😊

petra993
autor
24. bře 2024

@kubesovaadelka takže až dneska jsem menstruaci dostala v plné síle. Celou dobu bylo jen malinké špinění. Ach jo ,ale důležitý, že injekce zabrala