icon

Jak překonat jarní únavu po zimním období?

leneee
21. dub 2024

Ahoj holky, rada bych tipy na to, jak po zime nahodit telo do provozu. Behem zimy jsme byli dost nemocni, tj malo pohybu a cerstveho vzduchu, sedava prace u pc taky nepomaha a telo je proste po te zime hodne unavene. Snazim se o prochazky, postupne zvysovat intenzitu a delku, ale pak zas nake dite onemocni a jsem znovu na zacatku. Spanek mam v mezich. Pouzivam infra cervene svetlo a vitaminx, co jeste zaradit? Citim, ze me to zacina pomalu dohanet.

adelisss
21. dub 2024

Tohle jsem měla v březnu... Každý den jsem jedla vitamín C, D. Nakopla mě i sauna. Taky jsem si nasbírala nějaké jarní bylinky jako medvědí česnek nebo popenec (do pomazánky, salátu,...). Ještě občas beru kozí kolostrum.

prejeta_zaba
21. dub 2024

Hodně pít, hodně spát, co nejvíc 🌞 a čerstvého vzduchu. Ideálně vynechat kofein, C+D+Zn, nic víc asi nevymyslíš. 🤷‍♀️

lenerka1
21. dub 2024

Hořčík malát kromě toho, co už tu zaznělo.

sorboni30
22. dub 2024

@leneee hodně pít, přidat magnesium a zařadit nějaký sport. Sport pomáhá mít více energie, dobrou náladu. Třeba rotoped, kolo..

sarihy
22. dub 2024

Já byla poslední roky na jaře taky jako přejetá, letos je to jiné, a vděčím tomu velkému zhubnutí a celkově správnému jídlu, které držím - tělo má evidentně všechno, co potřebuje, takže na mě naštěstí letos tohle nepůsobí. Takže já bych asi mrkla na skladbu jídelníčku, jestli tam třeba není zakopaný pes.