Jak překonat jarní únavu po zimním období?
Ahoj holky, rada bych tipy na to, jak po zime nahodit telo do provozu. Behem zimy jsme byli dost nemocni, tj malo pohybu a cerstveho vzduchu, sedava prace u pc taky nepomaha a telo je proste po te zime hodne unavene. Snazim se o prochazky, postupne zvysovat intenzitu a delku, ale pak zas nake dite onemocni a jsem znovu na zacatku. Spanek mam v mezich. Pouzivam infra cervene svetlo a vitaminx, co jeste zaradit? Citim, ze me to zacina pomalu dohanet.
Hodně pít, hodně spát, co nejvíc 🌞 a čerstvého vzduchu. Ideálně vynechat kofein, C+D+Zn, nic víc asi nevymyslíš. 🤷♀️
Hořčík malát kromě toho, co už tu zaznělo.
Já byla poslední roky na jaře taky jako přejetá, letos je to jiné, a vděčím tomu velkému zhubnutí a celkově správnému jídlu, které držím - tělo má evidentně všechno, co potřebuje, takže na mě naštěstí letos tohle nepůsobí. Takže já bych asi mrkla na skladbu jídelníčku, jestli tam třeba není zakopaný pes.

Tohle jsem měla v březnu... Každý den jsem jedla vitamín C, D. Nakopla mě i sauna. Taky jsem si nasbírala nějaké jarní bylinky jako medvědí česnek nebo popenec (do pomazánky, salátu,...). Ještě občas beru kozí kolostrum.