icon

Jak řešit svědivé pupínky na rukou a nohou?

emaroz
25. led 2025

Zdravím dámy!
Nemáte některá zkušenost s těmito pupínky? Svědí jako čert.. nejhorší to je večer. Nemám jich moc, jsou po nohou a rukou, ale v řádkách kusů. Jsou to malinkaté pupínky, pleťové barvy, v některých je nějaká vodička. Urputně svědí (jak muzete videt na fotce😃). Brala jsem si cezeru, na chvilku to polevilo a zas svědí. Mazala jsem teď sudocreamem. Nevíte z čeho by to mohlo být? Jsem alergická na pyl, ale takhle se to nikdy neobjevilo + je brzo. Po rukou mám ekzémy, ale toto je jiné.

Jak řešit svědivé pupínky na rukou a nohou?Jak řešit svědivé pupínky na rukou a nohou?
kristyn86
25. led 2025

A co to mas za ty skrabance na rukou?Nechci strasit, me totiz napadl svrab,ten dela cesticky a svedi hlavne vecer a v noci,v teple.

palja
25. led 2025

@emaroz teď jsem to chtěla napsat. Svrab. Ve školce mají svrab a shodou okolností jsme na ambulanci měli taky pána se svrabem. Přesně tak to vypadalo.
Napřed pupence a pak cestičky.

emaroz
autor
25. led 2025

@kristyn86 ty škrábance jsou ode mě…😄 jak jsem si to poškrábala. Už jsou fuč☺️

zmrzlinka
25. led 2025

Zajdi si na kožní.Jestli je to svrab.Musi se to přeléčit.

cherie24
25. led 2025

Já bych to viděla na tu alergii. Já i dcera jsem atopik, nějaké alergie máme a takovéhle pupínky se nám občas udělají. Většinou po dietní chybě nebo v době oslabení imunitního systému nějakým nachlazením.

1pomnenka
26. led 2025

Asi alergie. Kvůli pár pupínkům ses zaregistrovala na MK?

kristyn86
26. led 2025

Tak pokud mas jen pupinky,tak nevim...