Jak ulevit od bolesti krku a hlavy bez léků?
Dobrý den, již delší dobu se potýkám s tím, že mě každý den, celý den bolí za krkem a bolest přechází až do půlky hlavy. Je to otravné, anatomický polštář mám, takovou tu vlnku. Nepomáhá to. Nemáte nějaký typ ať už na polštář, nebo jak ulevit od bolesti, nechci do sebe každý den cpát Paralen. Na masáž jdu až za 14 dnů.
Díky 🙂
Nehrbis se u PC? Nekdy pomuze se nalozit do vany, uvolnit se.
A ne kazdemu ty zazracne anatomicke polstare pomahaji.
Ja mam treba srostle obratle, tak taky ne vse pomuze, fajn zajit aspon na rtg
Fyzioterapie?
Nehrbis se u PC? Nekdy pomuze se nalozit do vany, uvolnit se.
A ne kazdemu ty zazracne anatomicke polstare pomahaji.
Ja mam treba srostle obratle, tak taky ne vse pomuze, fajn zajit aspon na rtg
Masáž samotná nic neřeší, je třeba zajít ke kvalitnímu fyzioterapeutovi. Ten tě proklepne celou a zjistí, kde je zakopaný pes a nastaví ti cviky tak, aby se stav zlepšil. Bolest krční páteře může být jen sekundární problém navalující se na neřešenou příčinu.
@jana5382 Pokud opravdu nevíš přesný problém tak i tlaková masáž může být problém a naopak ti to může zhoršit. Vím o čem mluvím. Lepší je fyzioterapeut , ale to je lepsi mit doporučení přes lékaře.
Fyzioterapie...masáže jsou fajn, ale kvalitní fyzio je zázrak. Mě vyřešila od brnění v palci u nohy, přes bolesti hlavy od krční páteře, bolest po vytržení zubu až pocity alá asi mám infarkt.
Jen dám poznámku, že mě taky bolívalo jakoby od krku, docela dlouho. A když jsem začala užívat hořčík, jako zázrakem byl po pár dnech klid.
Zkus jógu na netu najdeš spoustu cvičení i na protažení krční páteře a zad. A jak píší holky spíše fyzioterapie než masáže.

@jana5382 Ty by chtelo spíš něco na odblokování než paralen ,volne prodejny je treba Gujaquran. Jinak mne pomáhá suché teplo. Nahřívací polštářek nebo omotota krk bavlněným šátkem a namazat hřejivou koňskou mastí, ale ne každy ji snese. Jinak by asi bylo dobre zjistit co je za problém s krční páteří. Ja s ní mam velké problémy a masáž mi absolutně na ní nedoporučují.