icon

Jak zkrátit fázi do ovulace přírodními produkty?

annah1111
17. lis 2022

Zdravím, mám dlouhé cykly. Jak se Vàm podařilo zkrátit fázi do ovulace? Myslím nějaké přírodní produkty, ne hormony na předpis. Děkuji 😊

lencaa11
17. lis 2022

@annah1111 čaj kontryhel ,Gynex kapky

jako_mala_holka
17. lis 2022

Gynex (ani nic jiného, zkoušela jsem snad vsechno, drmek, kontryhel, atd) mi nepomohl, cyklus jsem po něm měla ještě delší než jindy a menstruace byla šílená, měla jsem hrozné bolesti... Na zkrácení cyklu i ukázkovou ovulaci mi pomohl Nosifol forte duo active (podobné přípravky jsou Inofolic, Fertiprona atd), já si vybrala ten Nosifol kvůli tomu, že jsou v něm dva druhy inositolu 🙂 měla jsem tehdy problémy s cykly (dlouhé, nepravidelné), naběhla mi po něm krásně i ovulace a konečně jsem měla pozitivní ovulační testy... Snažili jsme se tehdy skoro rok, ten Nosifol jsem brala asi dva nebo tři měsíce a otěhotněla jsem... Podruhé jsem nepotřebovala vůbec nic, to vyšlo hned napoprvé, zrovna jsem začala užívat Fertipronu, ale jí nepřičítám žádné zásluhy, brala jsem jí tak max týden 😄 asi se to po porodu trochu spravilo

andelka
17. lis 2022

Drmek obecný, tinktura.

annah1111
autor
17. lis 2022

Moc děkuji za inspiraci 😊 momentálně beru Drmek forte a piji kontryhelový čaj,vypadá to nadějně...

Gynex jsem brala dlouhodobě, bohužel žádné velké zlepšení jsem nezaregistrovala...