icon

Jak zvládat strach z potenciálního spolknutí hřebíku?

mili11111111
11. říj 2025

Ahoj ,mám dotaz zase oanikarim mám teď zas horší období a tak mi zase dost daji zabrat úzkosti leky beru a už bylo líp ale když mám nějaké horší období nervy atd tak to vždy na mě jde víc mám takový problém, že jsem pribijela hřebík,, a on někam spadl bylo to v kuchyni při sporáku kousek ,a vařila jsem polívku,v ten moment mě to vůbec nenapadlo,až později panika že co kdyz to spadlo dote Polívky,já jsem jí jedla a najednou mě ne o skrablo v krku a vten moment sem se začala vat a panikarit jestli ,tam nemohl spadnout ten hřebík byl menší ale i tak mám strach byla i zelenina co byla trochu tvrdší na skus mrkev petržel sušená takže trochu tvrdší, tak si říkám na druhou stranu jestli třeba, to nemohlo škrábanců třeba zrovna kus tě zelení v tom krku,ale nevím nemůžu na to přestat myslet a silim stoho ,nechci nikam jet protože nevím jestli jsem ho spolkla nebo ne takže asi se potřebuji uklidnit jen nevím jak ,kdyby náhodou sem ho opravdu spolkla tak byto mohlo asi zpusobit krvaceni nebo tak ,ale četla jsem že většinou to projde ale nevím teď moc nejím mám zase období kdy vůbec nemám chuť nechutenství takže málo jim ,tak nevím jestli by se to mělo vím obalit jedla jsem pol8vku s hodne nudlemi mám někdo podobnou skusenost a jak to dopadlo prosiim nenadavejte mi já beru leky chodím k psychologové a mam opravdu období kdy jsem úplně v pohodě a nic neřeším nebojím se ale od včera sem hrozne nervózní a porad se něčeho bojím furt takže se snažím uklidnit ale moc mi to nejde dekuji za radu

hanyzka11
11. říj 2025

Ahoj. Tak pro klid zkus úplně prohledat to okolí kam mohl spadnout a pokud ho neobjevíš, tak klidně přes sítko prolij zbytek polívky, jestli teda zbylo, a prober to, co zůstane v sítku 🤷. Třeba ho najdeš a budeš víc v pohodě. Osobně si ale myslím, že kdybys měla hřebíček v puse, tak to poznáš a nepolkneš.

platera
11. říj 2025

Chápu tvoji paniku a že jsi teď z toho nervózní. Myslí ale, že hřebíčku v puse by sis všimla.
Jinak nedávno jsem četla, jak nějaký kojenec vykakal takový ten malý kovový šroub. A v pohodě, prostě to prošlo.